Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Bărbatul căzut într-o râpă, unde a stat o noapte întreagă, a murit la spital

barbat ranitDeznodământ tragic în cazul bărbatului de 61 de ani care a căzut într-o râpă, sâmbătă, la Vatra Moldoviței, unde a zăcut o noapte întreagă.

El a murit la Spitalul Județean Suceava în urma unui traumatism cervical.

Sâmbătă seară, în timp ce bărbatul de 61 de ani mergea către casă, la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut în râpa adâncă de 12 metri, într-un loc viran. Fiind rănit, bărbatul a rămas în acel loc până duminică dimineaţă, când doi consăteni l-au zărit şi au anunţat salvatorii prin numărul unic de urgenţă 112.
like-facebook
barbat rani2Sosiţi la faţa locului, pompierii au coborât la victimă şi au găsit-o semiconştientă, epuizată fizic şi dezhidratată, cu politraumatisme, contuzii şi escoriaţii.

După ce i-au acordat primul ajutor medical şi l-au hidratat, salvatorii l-au asigurat pe bărbat cu accesoriile din dotare şi l-au extras din mediul ostil.

Apoi, l-au stabilizat şi l-au transportat cu ambulanţa SMURD B la Centrul de Primire Urgenţe al spitalului din Câmpulung Moldovenesc pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. De acolo, a fost trimis la Spitalul Județean Suceava.cazut in rapa


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*