Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Tomograful Spitalului Județean, distrus de un individ beat

computer tomografTomograful Secției de Radiologie de la Spitalul Județean Suceava a fost stricat de un bărbat băut, de 43 de ani, din Marginea, care, într-un exces de furie, l-a lovit de mai multe ori cu un scaun.

Dumitru Vasilovschi a băut peste măsură luni seară și a căzut inconștient pe marginea drumului. Câteva persoane l-au văzut și au  sunat la ambulanță. În momentul în care și-a revenit și a văzut ambulanța, bărbatul de 43 de ani parcă și-a ieșit din minți și a început să devină recalcitrant.

like-facebookCând a ajuns la Spitalul Județean Suceava, după ce i s-a făcut investigație la computerul tomograf, bărbatul  a luat un scaun și a lovit cu putere aparatul în valoare de 500.000 de euro, distrugându-l.

Reprezentanții spitalului susțin că a fost afectată instalația electrică, geamul de securitate și partea electronică a computerului tomograf.

După ce a săvârșit fapta, bărbatul a fost dus în cămașă de forță la secția de Psihiatrie. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Aparatul a fost reparat, iar miercuri dimineață, tomograful a fost pus din nou în funcțiune.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Danut Ababei says:

    Betivii, puscariasii, drogatii si cazurile sociale ( ma refer la cele negative ) au proritate in fata celor ce li se ia in fiecare luna o parte din salar pentru CAS . Lor nu le cere nimeni nici trimitere nici taxe nici pe dracu sa-i ia de birocrati. C”așa-i la noi ! Daca îl lăsa dracului în acel șanț aveau cu ce se trata multe persoane ce au acum nevoie urgenta de acel tomograf . Cand iese din spital se duce la naiba direct inapoi in acel sant ! Cu ce il mai consulta ? De unde sa plateasca ala paguba ? Ce-i faci, il bagi in puscarie, sa-i platesc eu si mancarea de-acum, nu ?

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*