Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Suceveanul contrabandist de meserie, prins cu țigări de peste 80.000 lei, a fost arestat

trafic tigariSuceveanul prins cu un microbuz plin cu țigări de contrabandă a fost arestat preventiv. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat, totodată, instanţei de judecată arestarea preventivă a lui Traian Simiganoschi, din Gura Humorului,sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

like-facebookLa data de 26 iulie 2016, în jurul orelor 22.45, a transportat pe DN 2 E pe raza localitatii Vicovu de Jos, cu autoutilitara marca Renault Trafic cantitatea de 7.300 pachete de tigari marca Ashima fara timbre fiscale, cu inscriptii Duty Free, cunoscând că provine din activitati de contrabanda şi care trebuia plasată sub un regim vamal, cauzând bugetului de stat un prejudiciu de aproximativ 80.300 lei.

La baza propunerii de arestare preventivă a stat şi faptul că inculpatul este cunoscut cu antecedente penale din fişa de cazier a acestuia, rezultând că a suferit alte două condamnări la pedepse cu închisoarea pentru săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă, ultima dintre acestea fiind de 2 ani închisoare, inculpatul fiind eliberat conditionat la data de 16.09.2015 , cu un rest de pedeapsă de 303 zile, săvârşind faptele din prezenta cauză în stare de recidivă.

Magistraţii Judecătoriei Rădăuți au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*