Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Recidivist arestat preventiv după ce a bătut crunt un bărbat pentru a-i fura bunurile

arestatiUn bărbat în vârstă de 41 de ani din comuna Satu Mare a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 30 de zile după ce a tâlhărit un bărbat în Rădăuți.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat, totodată, instanţei de judecată arestarea preventivă a lui Adrian Gheorghe Prelipcean  pentru săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie calificată.
like-facebook
În noaptea de 25 spre 26 iulie 2016, în jurul orelor 23.30 – 24.00, după ce a consumat băuturi alcoolice în cursul serii în diverse localuri de pe raza municipiului Rădăuţi, în compania mai multor persoane, printre care se afla şi persoana vătămată C.A., prin folosirea de violenţe fizice l-a deposedat în zona magazinului „Profi” de pe str. Călăraşi, municipiul Rădăuţi pe bărbat de un telefon mobil marca Samsung. Ca urmare a loviturilor primite persoana vătămată a suferit leziuni pentru care necesită un număr de 7-9 zile de îngrijiri medicale de la producere

În aceeaşi noapte, după comiterea primei fapte, în jurul orei 00,20 a observat-o pe persoana vătămată A.O. aşezată pe o bancă, apicându-i acesteia mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele în zona capului, precum şi în zona membrelor superioare şi inferioare, după care l-a deposedat pe susnumit de o pereche de ochelari, un telefon mobil marca Samsung şi de portofelul conţinând suma de 160 lei, creându-i leziuni pentru care a necesitat un număr de 7-9 zile de îngrijiri medicale de la producere.

La baza propunerii de arestare preventivă a stat şi faptul că inculpatul este cunoscut cu antecedente penale din fişa de cazier a acestuia, rezultând că a suferit o pedeapsă rezultantă de 1 an şi 5 luni închisoare pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt calificat, inculpatul fiind arestat la data de 28.09.2012 şi eliberat de data de 13.11.2013 cu un rest de pedeapsă de 106 zile, săvârşind faptele din prezenta cauză în stare de recidivă. Magistraţii Judecătoriei Rădăuți au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile”, susține procurorul Andrei Sebastian Bucșa.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*