Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Locuitorii din Straja scapă de gunoiul de la porți. Vezi cine va ridica deșeurile!

mihai juravleConsiliul Local Straja a aprobat în unanimitate proiectul de hotărâre privind aprobarea achiziției publice de servicii având ca obiect prestarea serviciilor de colectare și transport al deșeurilor municipale și ale deșeurilor similare de pe raza comunei la depozitul zonal.
like-facebook
Primarul comunei, Mihai Juravle, a declarat că înainte ca proiectul să fie aprobat, au fost aduse clarificări vizavi de noțiunea de deșeuri municipale dat fiind faptul că unii au înțeles că „`municipale` ține doar strict de termenul < municipiu> și că aș avea interese spre firma Servicii Comunale Rădăuți în a colecta și transporta deșeurile menajere în Straja”.

A fost prezentat deliberativului local oferte de servici de la trei firme, iar cea de la Sevicii Comunale Rădăuți fiind cea mai avantajoasă având prețul la jumătăte față de ceilalați doi: Ritmic SRL din Ilișești și Mitrofan SRL Cajvana.

„Deocamdată gunoiul menajer încă nu a fost ridicat de la oameni pentru că nu am avut baza legală respectiv, această hotărâre a Consiliului Local și sperăm ca în cel mai scurt timp să intrăm în normalitate. Îmi pare rău de situația în care s-a ajuns dar nu puteam să fac nimic pentru că nu aveam temei legal. Până la urmă a existat înțelegere din partea consilierilor locali liberali care nu s-au opus de această dată proiectului de hotărâre”,  a spus primarul din comuna Straja.

Supărați că stau cu gunoiul la porți, câțiva săteni i-au dus fostului viceprimar liberal sacii cu gunoi la poartă.

Locuitorii unei comune ținuți cu gunoiul la ușă din cauza ambițiilor politice


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*