Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Cercetări într-un dosar privind două furturi de la un service

judecatDouă furturi de la aceeași societate comercială au ajuns pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți. Este vorba despre prejudicierea  SC E.D.P.C. SRL. like-facebook

Potrivit procurorului Bucșa Andrei Sebastian, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, în primul caz,  în noaptea de 13 spre 14 martie 2016, persoane rămase neidentificate au pătruns prin efracţie în interiorul halei unde funcţionează service-ul societăţii comerciale care are drept specific reparaţia autocamioanelor şi în depozitul de piese de unde au sustras mai multe bunuri, respectiv acumulatori auto, becuri, proiectoare, staţii de emisie-recepţie, antene, jante, truse de scule, piese auto, evaluând valoarea prejudiciului produs la suma de aproximativ 72.277 lei.

În cel de-al doilea dosar, în noaptea de 10 spre 11 aprilie 2016, persoane rămase neidentificate au sustras un seif din magazinul aparţinând societăţii comerciale, în care se afla suma de aproximativ 45.000 lei, bijuterii din aur, cecuri bancare în alb, carduri precum şi mai multe documente, prejudiciul produs fiind de aproximativ 50.000 lei.

„În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale „in rem” cu privire la săvârşirea infracțiunilor de furt calificat,urmărirea penală fiind efectuată de către  lucrători ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Suceava sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi în vederea identificării autorului și lămuririi împrejurărilor comiterii faptelor”, susține Andrei Bușca.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*