Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Au chefuit cu mult alcool, apoi s-au urcat la volan. Vezi cât de beți erau!

etilotestMai mulți șoferi au fost depistați de polițiștii suceveni, la volan, duminică, deși consumaseră băuturi alcoolice.

Duminică seară, în timp ce conducea autoturismul pe DC 55, din comuna Zvoriștea, un localnic, a fost tamponat ușor de autoturismul condus de un bărbat de 36 de ani, din comuna Dărmănești, care, fiind sub influența băuturilor alcoolice, nu a păstrat o distanță regulamentară între benzile de mers.
Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru localnic și de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 36 de ani, căruia, la spital, i s-a recoltat o probă biologică în vederea stabiliri alcoolemiei, acesta refuzând prelevarea celei de-a doua probe.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

like-facebookTot duminică, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe DN 17, pe raza comunei Şcheia, autoturismul condus de un bărbat de 51 de ani, din Ungaria.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Un echipaj de poliție a oprit pentru control, duminică seară, pe str. Mihai Eminescu, din municipiul Vatra Dornei, autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Dorna Candrenilor.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul i-a fost încredinţat tânărului spre a fi condus pe drumurile publice de către proprietarul acestuia, un bărbat de 41 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, deşi cunoştea faptul că, acesta nu deţine permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Și tot duminică, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe DJ 208B, pe raza comunei Dumbrăveni, autoutilitara cu număr de înmatriculare provizoriu, condusă de un bărbat de 44 de ani, din comuna Siminicea.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

În aceeași zi, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe str. Mănăstirea Humorului din orașul Gura Humorului, autoturismul condus de un bărbat de 39 de ani, din localitate.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

În noaptea de duminică spre luni, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe raza comunei Putna, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un tânăr de 24 de ani, din orașul Vicovu de Sus.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*