Miercuri 05 Iunie 2024, Actualizat acum 156 zile 12:00 am

Bărbat reținut pentru mai multe furturi. Ce au găsit polițiștii asupra lui

retinutUn bărbat de 32 de ani din comuna Șcheia, suspectat de mai multe furturi, a fost reținut, duminică, de polițiști. Luni, acesta va fi prezentat în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit polițiștilor, duminică dimineață, pe str. Republicii, din municipiul Vatra Dornei, polițiștii l-au identificat pe individul suspectat pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt și față de care, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a emis la 21.05.2016, mandat de aducere.

like-facebookAsupra suspectului, cazat la o pensiune împreună cu un bărbat din municipiul Fălticeni, polițiștii au identificat o geantă de voiaj cu bunuri și articole de îmbrăcăminte, iar asupra persoanei la care era cazat, mai multe cărți religioase, suma de 200 euro și un telefon mobil.

În fața polițiștilor, bărbatul a recunoscut săvârșirea furtului comis asupra unui bărbat din comuna Șcheia, ocazie cu care, a predat polițiștilor bijuterii și un telefon mobil, bunuri ce au fost sustrase din locuința persoanei vătămate.

De asemenea, acesta a recunoscut faptul că, în cursul lunii mai 2015, împreună cu un tânăr de 23 ani, din comuna Șcheia, a sustras mai multe scule electrice din atelierul unei societăţi comerciale din localitate, bunuri găsite de polițiști în urma percheziției domiciliare din 21.05.2016.

„În cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 32 de ani, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 23.05.2016, să fie prezentat Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă”, se arată în comunicatul Poliției.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*