Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Fostă funcționară din Primăria Suceava anchetată de DNA

primaria suceavaO fostă funcționară din Primăria Suceava este anchetată de Direcția Națională Anticorupție. Este vorba despre fosta șefă a Spațiului Locativ, Lorena Mureșan. Aceasta ar fi țepuit mai multe persoane cărora le-a promis că vor primi locuinţe sociale aflate în proprietatea administraţiei locale. Ea a primit de la aceștia sume uriașe de bani pe care i-a băgat în buzunar.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, susține că DNA a cerut mai multe documente referitoare la modul în care au fost acordate locuințele în ultimii ani, dar și ce atribuții avea Lorena Mureșan în cadrul compartimentului respectiv.

like-facebookSpre exemplu,  o femeie din municipiul Suceava a aflat că dosarul pe care îl avea depus la primărie pentru acordarea unei locuinţe sociale i s-a aprobat și a mers cu Lorena Mureşan în complexul din apropierea Gării Burdujeni, de pe strada Privighetorii, unde  i s-a arătat apartamentul pe care urma să-l primească.

Funcționara de la Primărie i-a spus, însă, că fostul chiriaș avea o datorie de 250 de milioane de lei vechi și i-a cerut femeii să-i înmâneze suma respectivă, pe care urma să o achite la Asociaţia de Locatari. Suma respectivă nu a mai ajuns, însă, niciodată la Asociaţia de Proprietari.

Mai mult, Lorena Mureșan și-ar fi țepuit propriile rude, ba chiar și câțiva angajați din Primărie. Aceasta a plecat o perioadă la Oradea, dar s-a întors, iar în prezent este cadru didactic la Verești.

Șefa Spațiului Locativ din Primăria Suceava pusă să-și dea demisia din funcție

FOTO! Poliţiştii locali şi angajaţii Primăriei Suceava au descins în locuințele ANL. Vezi motivul!


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*