Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

FOTO! Poliţiştii locali şi angajaţii Primăriei Suceava au descins în locuințele ANL. Vezi motivul!

locativa2Angajați ai Serviciului Spațiului Locativ de la Primăria Suceava au luat la verificat blocurile ANL  și ale Primăriei după ce șeful acestui compartiment și-a dat demisia. Salariații Primăriei sunt însoțiți de polițiștii locali, fiind verificate persoanele care ar trebui să fie titulare și chiriașe în același timp, dar și buletinele de identitate pentru a se vedea dacă chiriașii au mutație pe imobilul cu pricina.

Verificările vin după ce Lorena Mureșan, fosta șefă a Serviciului Spațiului Locativ, a  întocmit contracte de închiriere în fals și a atribuit locuințe unor persoane contra unor sume care au ajuns direct în buzunarul ei.
locativa3
Trei suceveni au fost escrocați de fosta angajată în schimbul unor sume destul de mari.  De la o persoană care își dorea un apartament în complexul Privighetorii a luat 250 de milioane de lei vechi, spunând că fostul chiraș avea datorii foarte mai. Lorena Mureşan a întocmit şi un contract în fals fără ca respectivul să îli dea seama. Când omul a mes să achite chiria la Primăria, a aflat că respectivul contract era fals, iar suma de 250 de milioane de lei vechi nu a mai ajuns niciodată la Asociaţia de Proprietari.like-facebook
De la o altă persoană care îi era rudă a luat  circa 2.500 de euro, sub acelaşi pretext al plăţii cheltuielilor restante. Familia înrudită cu fosta şefă a Serviciului Locativ din Primăria Suceava a văzut aceste hârtii doar pentru câteva minute.nu a mai primit acel contract.
De la o altă persoană a luat 350 de milioane de lei vechi sub acelaşi motiv al plăţii cheltuielilor. 

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*