Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Ce spune Ion Lungu despre achiziția cu 18.000 de euro a site-ului pentru Cinema Modern

cinema modernPrimarul municipiului Suceava, Ion Lungu, susține că scandalul provocat de achiziția unui site pentru Cinema Modern cu 18.000 de euro a adus un deserviciu de imagine Primăriei. El susține că această achiziție s-a făcut respectându-se toate procedurile. Firma care a câștigat a venit cu oferta cea mai mică, respectiv Appsmart Software Solutions Impex SRL.

like-facebook„Toată autoritatea și responsabilitatea acestei achiziții este a domnului viceprimar Lucian Harșovschi, care coordonează activitatea la Cinema Modern. Are în fișa postului acest lucru. Sigur că m-am interesat, m-am documentat, am și documentele cu mine. Părerea mea este că a fost în primul rând o comunicare greșită. În acest caiet de sarcini sunt prevăzute șase servicii (cinema, pentru rezervare online, integrare procesator de plata, aplicații rezervări pe mobil android, aplicații pe mobil IOS și o sursă). Nu este adusă factura, nu s-a făcut niciun fel de plată. Aștept și eu să vină factura să văd cât a costat acel site, cât au costat aceste piese componente”, a declarat Lungu.

Edilul spune că restul detaliilor și a defalcării sumelor trebuie să o  justifice viceprimarul Lucian Harșovschi, care a coordonat caietul de sarcini.

Cinematograful Modern are, de astăzi, site. Vezi cât a costat!

Primăria Suceava a cheltuit 18.000 de euro pe un site. Un sucevean a făcut un site identic cu 200 euro

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*