Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Cinematograful Modern are, de astăzi, site. Vezi cât a costat!

cinema modernSucevenii care vor să afle informații despre filmele care rulează la Cinematograful Modern o pot face, online, prin intermediul site-ului deschis de miercuri. În plus, site-ul www.cinemamodernsuceava.ro permite și rezervarea biletelor online. Deocamdată, însă, nu se pot face și plățile cu ajutorul cardului bancar.

like-facebook„Din nefericire nu putem proceda precum agenţii economici, să achiziţionăm direct un sistem, fiind administraţie publică, trebuie să facem o cerere de ofertă. Am purtat discuţii cu reprezentanţii băncilor astfel încât să ne facă o ofertă pentru achiziţia de bilete în mediul online. Important este că pot fi rezervate locurile online, iar plata se poate face la casă, numerar sau cu cardul, printr-un POS care are varianta ca până la sume de 100 de lei să nu fie necesară introducerea codului PIN”, a declarat viceprimarul municipiul Suceava, Lucian Harşovschi.

Site-ul a costat 50.600 fără TVA, respectiv 62.744 de lei cu TVA. Vicerimarul Sucevei a amintit că site-ul în cauză a fost realizat de o firmă ploieşteană, care se ocupă de inclusiv de activităţile de actualizare şi de mentenanţă a acestuia.

Conform ofertei Appsmart Software Solution Impex SRL Ploieşti banii se duc pe website cinema; modulul website pentru rezervări online; modulul website pentru vânzări online; upgrade sistem pentru rezervări şi vânzări online; aplicaţie rezervări pe mobil Android şi aplicaţie rezervări pe mobil IOS. „Preţul de achiziţie a site-ului a fost de 50.600 de lei, care înseamnă sistemul de mentenanţă pentru un an de zile, cât şi faptul că săptămânal se va face update, deci fiind impus şi preţul pentru updatarea lui, cu diferitele evenimente care sunt”, a spus Harșovschi.

În aceeaşi bani intrând şi două aplicaţii pentru telefoanele mobile, respectiv Android şi IOS.
Potrivit viceprimarului Sucevei, de la deschidere, în luna noiembrie, şi până în prezent, la cinematograful „Modern” au fost vândute 11.115 de bilete. Pe de altă parte, în vederea creşterii efervescenţei culturale, se intenţionează ca sala de spectacole să fie pusă şi la dispoziţia Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava.

Dorim ca sala cinematografului Modern să aibă cât mai multă activitatea, să fie forfotă, în adevăratul sens al cuvântului. Am vorbit şi cu cei de la Universitate, cărora le-am transmis ca, atunci când vor să desfăşoare a diferite activităţi culturale, să se adreseze Primăriei şi le vom pune la dispoziţie sala, astfel încât sucevenii să beneficieze de investiţie”, arată viceprimarul Lucian Harşovschi, care menţionat că, pentru a putea rula filme, Primăria încheiat contracte cu diferite case de distribuţie, ”cărora le plăteşte un procent din vânzări”, reprezentând între 20% şi 40%, din valoarea biletelor vândute.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*