Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Decizie definitivă! Ce pedeapsă a primit tânăra care și-a înjunghiat un amic pentru că i-a cerut să se liniștească

arestataMaria Arabela Lupu, de 21 de ani, din Suceava, a fost condamnată la cinci ani de închisoare sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor. Aceasta este acuzată că, după ce a băut împreună cu un tânăr, l-a înjunghiat pe acesta cu un cuțit fără a avea un motiv anume, potrivit Obiectiv de Suceava.

like-facebookCurtea de Apel Suceava a respins apelul declarat de inculpata Maria Arabela Lupu împotriva sentinței din 2 decembrie 2015, a Tribunalului Suceava. Atunci judecătorii suceveni au condamnat-o pe tânără la cinci ani de închisoare pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de omor. Totodată, judecătorii suceveni au obligat-o pe inculpata la plata sumei de 20.000 de lei cu titlu de daune morale către partea civilă Ciprian Gîngă, a sumei de 2.916,48 de lei către Spitalul Județean Suceava și a sumei de 2.000 de lei către stat, reprezentând cheltuieli judiciare. Odată cu respingerea apelului, decizia instanței sucevene a rămas definitivă.

Femeie- pericol public. A înjunghiat un tânăr pentru că i-a cerut să se liniștească. Vezi decizia judecătorilor!

La mijlocul lunii august 2015, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a inculpatei Maria Arabela Lupu, de 21 de ani, din municipiul Suceava, pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de omor. Anchetatorii au stabilit faptul că, în data de 31 mai 2015, în jurul orei 16.00, inculpata Maria Arabela Lupu s-a întâlnit cu persoana vătămată Ciprian G., de 28 de ani, pe care o știa din primăvara anului 2015, într-un bar din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, în locul respectiv aceștia consumând cantități mari de băuturi alcoolice, până în jurul orei 22.00, după care au continuat să consume băuturi alcoolice la locuința tânărului, până în jurul orei 23.20.

Ulterior, cei doi au mers la locuința unei cunoștințe comune din cartierul Mărășești. In jurul orei 00.30, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan cu o altă persoană, Maria Arabela Lupu a luat de pe o masă un cuțit de bucătărie, tânărul cerându-i pe un ton calm să se liniștească și să lase cuțitul din mână pentru a nu răni pe cineva.

Sub imperiul nervozității de moment, inculpata i-a cerut victimei pe un ton imperios să o lase în pace pentru că în caz contrat îl va tăia pe el – imediat după această afirmație, cu toate că tânărul nu a făcut nici un gest violent sau amenințător la adresa ei, Maria Arabela Lupu l-a lovit pe Ciprian G. cu respectivul cuțit în zona hemitoracelui stâng, la mică distanță de inimă.

Leziunile create i-au pus tânărului viața în primejdie, operația la care a fost supus de urgență, ducând la salvarea sa, medicii stabilind că are nevoie pentru vindecare de 24 – 25 de zile de îngrijiri medicale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*