Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Transgaz nu a remediat avaria de la Câmpulung Moldovenesc. Oamenii stau în continuare fără căldură

avarie campulung (2)Avaria apărută luni seara în sistemul de transport al gazelor naturale ce alimentează municipiul Câmpulung Moldovenesc nu a fost remediată nici până acum astfel încât oamenii sunt nevoiți să stea în continuare în frig.

Prefectul județului Suceava, Constantin Harasim, susține că cel mai probabil, defecțiunea este cauzată de obturarea diametrului conductei de către o acumulare tampon de gheață. Au fost verificate cu prioritate zonele de subtraversare a pâraielor din municipiul Câmpulung Moldovenesc (Izvorul Alb și Valea Seacă).

like-facebookDirectorul Transgaz a ajuns și el la Câmpulung și se caută soluții pentru ca oamenii să aibă din nou căldură. A fost adus un utilaj specializat cu ajutorul căruia să se depisteze unde exact este avaria.

Harasim a informat despre problema de la Câmpulung Moldovenesc și Ministerul de Interne, dar și cel al Energiei pentru urgentarea lucrărilor.

Totodată, unitățile spitalicești nu vor face internări decât pentru urgențe și vor redirecționa pacienții către celelalte spitale din județ.

Vă reamintim că aproximativ 2.000 de consumatori racordați la sistemul de distribuție a gazului au rămas fără căldură și apă caldă încă din noaptea de luni spre marți din cauza temperaturilor extrem de scăzute care au afectat o conductă din zona Liceului Militar.

În această situație se află 1600 consumatori casnici, iar restul sunt instituții publice, persoane juridice.

Rugăm consumatorii casnici și operatorii economici din municipiu să ia toate măsurile pentru a preîntâmpina apariția unor evenimente nedorite (verificarea și monitorizarea instalațiilor) în momentul reluării furnizării de gaze naturale. După reluarea furnizării, Novagaz va asigura asistență tehnică tuturor persoanelor fizice și juridice din municipiu. Pentru relații suplimentare puteți apela: -0731900945, telefon primărie sau -0733733805 – intervenții Novagaz. Vă asigurăm că se iau toate măsurile pentru remedierea avariei și restabilirea funcționării sistemului de distribuție gaze naturale în municipiul Câmpulung Moldovenesc”, susțin reprezentanții Primăriei Câmpulung Moldovenesc.

Două fabrici din Câmpulung Moldovenesc și-au suspendat activitatea din cauza lipsei gazului

Câmpulung Moldovenesc, încă fără căldură. Vezi la ce unități de învățământ nu se vor ține cursuri miercuri!

Prefectul Sucevei: Sunt nemulțumit de modul în care Transgaz nu a reușit să remedieze defecțiunea de la Câmpulung

Pacienții unui spital din Câmpulung, externați din cauza lipsei căldurii. Echipele Trans Gaz caută defecțiunea


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*