Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Câmpulung Moldovenesc, încă fără căldură. Vezi la ce unități de învățământ nu se vor ține cursuri miercuri!

primar campulungDouă grădinițe și Colegiul Silvic din municipiul Câmpulung Moldovenesc își suspendă, miercuri, cursurile din cauză lipsei căldurii. Primarul municipiului, Mihăiță Negură, a declarat, pentru SuceavaNews,  că pentru celelalte instituții de învățământ procesul educativ se va derula în cotinuare, fiind găsite soluții pentru ca orele de curs să se desfășoare în condiții normale.

colegiul silvicȘcoala Generală nr 4 își va desfășura cursurile la Liceul Industrial de Construcții, iar la celelalte unități de învățământ copiii vor veni ca și până acum, potrivit orarului.

like-facebook„Cei 450 de copii de la Școala Generală nr 4 își vor desfășura mâine (n.r. miercuri) activitatea la Liceul Industrial de Construcții. La fel și două grădinițe, fiind vorba de cea de lângă stadion și cea de pe strada George Enescu unde micuții vor sta acasă. Colegiul Silvic își suspendă cursurile pentru ziua de mâine (n.r. miercuri). La Liceul Militar nu sunt probleme pentru că s-a trecut la alimentarea pe bază de CLU. Celelalte școli respectiv 1 ,2 și 3 și Dragoș Vodă au încălzire pe combustibil solid”,  a spus edilul municipiului.

Vă reamintim că aproximativ 2.000 de consumatori racordați la sistemul de distribuție a gazului au rămas fără căldură și apă caldă încă din noaptea de luni spre marți din cauza temperaturilor extrem de scăzute care au afectat o conductă din zona Liceului Militar.

În această situație se află 1600 consumatori casnici, iar restul sunt instituții publice, persoane juridice.

De aseară, de la ora 21.00 a fost oprită furnizarea de gaz metan din magistrala Trans Gaz, mai exact Frasin- Câmpulung Moldovenesc. Intervenția celor de la Trans Gaz s-a făcut în jurul orelor 21 și jumătate, orele 22.00, în care s-a depistat  pe porțiunea Liceul Militar – Valea Seacă că ar fi dop de gheață sau cantități de apă. Acest lucru a dus la oprirea furnizării de  gaz metan în municipiul Câmpulung Moldovenesc”, a spus primarul Mihăiță Negură.

Între timp, echipele Trans Gaz încearcă să găsească defecțiunea de la conductă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*