Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Protest în fața Prefecturii Suceava pentru susținerea familiei Bodnariu, ai cărei copii au fost luați abuziv de statul norvegian

marius bodnarescuUn protest de amploare va avea loc în fața Prefecturii Suceava pentru susținerea familiei Bodnariu (bucovineanul Marius și Ruth) ai cărei copii au fost luați de autoritățile norvegiene.

Acțiunea de protest va avea loc sâmbătă, 16 ianuarie, între orele 11.00- 13.00.

Organizatorii susțin că manifestarea va fi una autorizată, pașnică,  pro-familie.

Reamintim că în data de 16 Noiembrie 2015, toti cei 5 copii ai familiei Marius si Ruth Bodnariu, cu varste cuprinse intre 3 luni – 9 ani, au fost luati in mod abuziv si nejustificat din sanul familiei in urma unui denunt facut de directoarea scolii unde merg cele doua fete mari, denunt care exprima ingrijorari legate de educatia religioasa pe care copiii o primesc in familie, dar „un denunt care nu sustine in niciun fel evidenta vreunui abuz fizic sau psihic si care nu indica faptul ca exista un pericol iminet privind siguranta copiilor. In aceste circumstante nu se justifica o actiune radicala si in forta a Barnevernet”, susține David Regus, unul dintre organizatori.

like-facebook„Scopul protestului este de a ne exprima solidaritatea cu familia Bodnariu şi de a sensibiliza autorităţile abilitate sa se implice în soluţionarea acestui caz astfel încât copiii să fie redaţi familiei biologice”, spune organizatorul.

Tatăl copiilor răpiți din sânul familiei de autoritățile norvegiene este bucovinean. Un senator sucevean condamnă societatea norvegiană


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*