Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Ioan Balan: Lansarea candidaților pentru funcțiile de primari va avea loc pe 23 ianuarie

IMG_7048Președintele organizației municipale a PNL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat că pe data de 23 ianuarie va avea loc lansarea candidaților pentru funcția de primar la nivel de județ și inclusiv la Primăria Suceava.

El a amintit unul din programele sale cu care se înscrie în competiția electorală și anume acela de „dezvoltare a Sucevei de la scară de bloc,lucru la cre nu voi renunța și apoi, traficul din municipiul reședință de județ”.

like-facebookPoate ar trebuie să spun mai multe despre ce cuprinde acest program: unele dintree ele le cunoașteți și pe care le consider extrem de importante. Dacă tot vorbeam de parteneriate,un parteneriat între Primăria Sucevei și Consiliul Județean…Dacă ar continuat lucrurile așa cum era în 2012.Nu s-a mai mișcat nimic pe șoseaua de centură a Sucevei,lucru care îngreunează extrem de mult traficul în Suceava.Nici nu s-a mai vorbit cum să se facă pași despre închiderea inelului de la Cumpărătura-Ipotești-Salcea. Dacă lucrurile ar fi continuat în acești patru ani de zile cred că am fi închis acest inel iar Suceava ar fi răsuflat mai mult oxigen. Va trebui să fluidizăm traficul în municipiul Suceava. Principala problemă cu care se confruntă suceveii este să reușească să ajungă din centrul Sucevei până în Burdujeni, Ițcani…Aglomerarea de centre comerciale în zona Burdujeniului este o realitate care și-a pus amprenta extrem de urât asupra traficului rutier. Și atunci când era zonă industrială era un trafic mare de persoane,lucru care se făcea cu mijloace de transport în comun.Trebuie să găsim soluții, cei care venim și să spunem sucevenilor că știm ce avem de făcut”,  a spus Bălan.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*