Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Primarul Gheorghe Fron, despre femeia pe care a înjurat-o: Vine zilnic, ne insultă, ne calomniază

Primarul Gheorghe Fron

Primarul Gheorghe Fron

Primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, susține că regretă că și-a pierdut cumpătul și a înjurat-o și scuipat-o pe Maria Tretiag, localnica care l-a înregistrat și a făcut publică filmarea.

El susține că de trei ani, femeia de 64 de ani merge la Primărie și îl amenință, ba chiar ar fi încercat să îl șantajeze. Gheorghe Fron a precizat că familia femeii a fost lăsată să locuiască în apartamentul respectiv, în care mai locuise înainte o persoană cu probleme, și pentru că locuința avea nevoie de îmbunătățiri, s-au înțeles ca lucrările pe care le face să fie scăzute din chiria de 100 lei pe care o plătea femeia pe lună pentru apartament.

like-facebookEi au făcut acolo lucruri ca într-un apartament de lux, și-au pus termopane, mi-au adus factură pentru un bideu care nu există. Mi-au adus o chitanță de 32 de milioane și mi-a cerut să îi decontez 500 de milioane că face o chitanță de mână”, a declarat, pentru Acces Direct, primarul Gheorghe Fron.

Șeful comunei spune că femeia are venituri de 22 de milioane de lei pe lună pentru că pe lângă pensie mai obține o pensie de handicap.

O să cer oficial să verificăm cum a obținut certificatul cu handicap. Noi tot ce am făcut am făcut în favoarea ei, dar ea vine zilnic, ne insultă, ne calomniază”, a adăugat primarul, care susține că familia respectivă este una cu probleme, care consumă alcool și se agresează reciproc.

Chiar și așa, însă, Gheorghe Fron susține că regretă limbajul pe care l-a folosit.

„Am făcut un gest pe care nu trebuia să îl fac. Îmi pare rău. După trei ani, mi-am pierdut cumpătul”, a spus Gheorghe Fron.

Primar social democrat dat afară din partid după ce a înjurat și scuipat o femeie. Și polițiștii fac cercetări


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*