Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Veste cumplită din partea judecătorilor pentru luptătorul MMA, „Ursul Carpatin”

ursul carpatinSuceveanul Ghiţă Ignat, luptătorul MMA, alias „Ursul carpatin” a primit o veste cumplită de la judecători. El rămâne după gratii după ce contestaţia în anulare a acestuia a fost respinsă, luni, de Curtea de Apel Suceava.

Magistraţii Curţii de Apel Suceava au respins contestaţia în anulare formulată de suceveanul Gheorghe “Ghiţă” Ignat, împreună cu coinculpaţii din dosarul în care acesta a fost trimis în judecată şi condamnat la mai mulţi ani de închisoare pentu mai multe infracţiuni informatice.
like-facebook
Gheorghe Ignat, Ceauşu Sergiu Nicolae şi Tilea Ovidiu Ionuţ au depus o contestaţie în anulare împotriva unei decizii definitive exprimate de Curtea de Apel Suceava prin care Gheorghe Ignat, alias “Ursul Carpatin”, a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare, în dosarul în care a fost acuzat de săvârşirea unei sumedenii de infracţiuni informatice săvârşite în urmă cu cinci ani.

Reacţia luptătorului MMA, „Ursul Carpatin”, după ce a aflat că va sta după gratii: S-ar putea ca unii să zică că îmi merit soarta

Luptătorul MMA „Ursul Carpatin” condamnat definitiv la închisoare cu executare


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*