Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Reacţia luptătorului MMA, „Ursul Carpatin”, după ce a aflat că va sta după gratii: S-ar putea ca unii să zică că îmi merit soarta

ursul carpatinLuptătorul de arte marţiale mixte (MMA), Ghiţă Ignat („Ursul Carpatin”) a fost condamnat definitiv, marţi, de magistraţii Curţii de Apel Suceava, la patru ani de închisoare cu executare. Acesta, împreună cu alţi indivizi, a furat 165.000 de dolari australieni din conturile unor britanici clonându-le cardurile într-un chioşc din bazarul Suceava.

like-facebookCondamnarea l-a făcut pe luptătorul sucevean să-şi întoarcă mai mult faţa către Dumnezeu.

„S-ar putea ca unii sa zică ca imi merit soarta…alții că bine mi s-a făcut…eu cred din toată inima ca Dumnezeu ma iubeşte şi că binecuvântările Lui pentru mine şi casa mea sunt abia la început … Slavit sa fie Domnul Iisus pentru toate lucrurile !”, a spus Ghiţă Ignat.

El a primit nenumărate mesaje de încurajare de la prieteni, dar şi fani.

„Fii tare prietene…așa cum ai luptat până acum in viață, pe saltea, sau în cușcă, de asemenea consideră că și asta este o luptă…mereu ai fost un învingător si un mare campion…de aceea consider ca vei iesi si de aici cu capul sus si învingător așa cum te stim noi toți cei care îți suntem prieteni și te iubim…nimic in viață nu se întâmplă fără voia lui Dumnezeu!!! Ai grija de tine prieten drag!!!”, i-a transmis luptătorului Andrei Dimitrie Andriciuc.
„Capu sus frate, vei trece si peste asta, cu Dumnezeu inainte!”, i-a spus Gigi Bivolaru.
„Ce nu te ucide te face mai puternic …Dumnezeu cu tine frate!”, a adăugat şi Ghiţă Boghean.

Luptătorul MMA „Ursul Carpatin” condamnat definitiv la închisoare cu executare


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Geo D says:

    Pai daca ai furat, unde crezi ca ti-e locul ? Cica mesaje de incurajare ….

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*