Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Tânăr cu arsuri pe corp, la spital. A încercat să îşi salveze tatăl care şi-a dat foc

ars ranitUn tânăr, dar şi tatăl său, au ajuns la spital după ce au suferit mai multe arsuri. Duminică seară,  Vereha David Ilie de 28 ani, din comuna Vatra Moldoviței, satul Paltinu,  a anunțat la 112 că  a suferit arsuri având nevoie urgent de îngrijiri medicale.
like-facebook
Tânărul prezenta arsuri la nivelul coapsei piciorului drept și în zona șoldului drept, iar tatăl său, Vereha Ioan, de 59 ani, prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare, a pieptului și a abdomenului.

Potrivit poliţiştilor, Vereha Ioan a consumat băuturi alcoolice la magazinul mixt din sat, iar odată revenit la domiciliu a provocat scandal față de soția sa, Vereha Emilia. La un moment dat acesta a luat o sticlă de benzină cu care s-a stropit după care s-a autoincendiat.

Fiul acestuia, Vereha David văzând cele întâmplate a încercat să intervină pentru a-l stinge pe tatăl său însă acesta s-a opus și cu intenție l-a stropit și pe fiul său cu benzină, iar focul aprins pe acesta a-a extins și la fiul său provocându-le ambelor persoane arsuri.

 La fața locului s-a prezentat un echipaj de ambulanță care le-a oferit celor doi îngrijiri medicale, după care i-a transportat la Spitalul Municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Vereha Ioan  a fost diagnosticat cu ,,arsuri de gradul III la nivelul membrelor superioare, a pieptului și a abdomenului’’, apoi  a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava, iar Vereha David  Ilie avea ,,arsuri de gradul II la nivelul coapsei piciorului drept și în zona șoldului drept’’, rămânând  internat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Polițiștii au întocmit  dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală care va fi soluţionat procedural de agenţii Postului de Poliţie Vatra Moldoviţei.
 

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*