Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Au fost afişate listele candidaţilor admişi la unităţile cu învăţământ liceal vocaţional. Vezi unde sunt locuri libere!

elevi la scoalaComisia judeţeană de admitere a validat, luni, listele candidaţilor admişi la licee/clase din filiera vocaţională. Elevii au susţinut probele de aptitudini în perioada 27-30 mai 2015 şi au fost admişi după calcularea mediei de admitere. Listele candidaţilor admişi au fost afişate la unităţile cu învăţământ liceal vocaţional.

Locuri libere mai sunt la Liceul cu Program Sportiv, la Seminarul Teologic Mitropolitul Dosoftei Suceava şi la profilul Conservare- restaurare de la Colegiul de Artă Ciprian Porumbescu Suceava.

La Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” Suceava, profil Pedagogic: 56 admişi pe 56 de locuri disponibile.
La Liceul cu Program Sportiv Suceava: 114 admişi pe 140 locuri disponibile.
Seminarul Teologic “Mitropolitul Dosoftei” Suceava: 18 admişi / 28 de locuri.
Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava: s-au ocupat toate locurile (câte 28 pentru fiecare profil) la Arhitectură, Arte plastice şi Muzică, iar la profilul Conservare-restaurare s-au ocupat 20 din cele 28 de locuri disponibile.
Colegiul Naţional Militar “Ştefan cel Mare” Cîmpulung Moldovenesc: au fost admişi 120 de candidaţi (100 fiind băieţi, iar 20 fete), ocupându-se toate locurile din planul de şcolarizare.
Astăzi şi mâine, candidaţii care nu au fost admişi la liceele/clasele pentru care au susţinut probe de aptitudini pot să-şi ridice fişele de admitere de la liceele vocaţionale pentru completarea altor opţiuni.
Locurile rămase libere, pot fi ocupate în etapa a doua de admitere. În această etapă, înscrierea candidaţilor pentru probele de aptitudini se face în data de 15 iunie, iar susţinerea probelor în perioada 16-17 iulie 2015.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*