Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Vezi cum arată iubitul turc al cunoscutei cântăreţe din Suceava, Otilia!

otiliaRelaţia dintre Otilia Bilionera şi Burhan, iubitul său turc, devine pe zi ce trece mai serioasă. Cântăreaţa este mai fericită ca niciodată şi, cu fiecare ocazie, vorbeşte cu zâmbetul pe buze despre el. Otilia a mărturisit că iubitul ei se va muta în curând în Bucureşti pentru a sta cu ea, ba mai mult decât atât, el şi-a găsit şi nişte afaceri aici.

like-facebook„Da, îmi merge foarte bine, sunt tot îndrăgostită. El se mută vara asta aici, în Bucureşti. Deja şi-a căutat afaceri aici, iar în două luni deja… Oricum, în ultima perioadă am petrecut foarte mult timp împreună el fiind aici, deja zic că se conturează ceva. Nu mai vine la concerte, că nu îi place. La început, când mă curta, venea la toate concertele. Îmi ştie programul pe de rost. Nu mi-aş dori un copil! Nu acum, poate peste câţiva ani,” a spus Otilia Bilionera, la emisiunea “Star Matinal”, de la Antena Stars.

Burhan, cel care a reuşit să o cucerească pe artista noastră după un concert în Turcia, loc în care Otilia este, de luni la rând, cea mai difuzată artistă, a fost vrăjit de formele afişate de artistă la un concert care a avut loc în luna noiembrie a anului trecut şi de atunci cei doi sunt aproape de nedespărţit.

 

Sursa: Spynews.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*