Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Iubitul turc al sucevencei Otilia „Bilionera” se mută în România de dragul ei. Otilia vrea să-l aducă în Suceava să-i dea brânză cu ceapă

otiliaOtilia Bruma, cantareata din Suceava care a facut furori cu piesa “Bilionera”, este indragostita lulea de iubitul ei turc cu care are o relatie de aproape un an. Si daca pana acum cei doi faceau naveta Romania – Turcia ca sa se vada, din aceasta vara vor locui impreuna, caci barbatul e decis sa se mute in Bucuresti.
Otilia sustine ca relatia lor merge bine, chiar daca uneori au discutii din cauza geloziei lui. Iubitul turc a decis sa se mute in Romania, din aceasta vara, ca sa fie mai aproape de ea.

like-facebook“Cu dragostea stau bine, imi merge bine. De opt luni imi merge bine. Sunt implinita langa iubitul meu turc. Ne vedem destul de des, el vine in Romania, eu merg la el. Dar din aceasta vara se va muta in Romania, cu tot cu afaceri. Cu ce se ocupa? Cafenele, restaurante. Dupa Ramadan, a zis ca mergem si acasa la parintii mei, sa-l cunoasca. I-am spus: “Ii zic mamei sa-ti pregateasca oaie, porc”. Si el imi spune: “Nuu! ca eu nu mananc carne, asa e traditia”. Pai mama ii da branza cu ceapa. Ce sa-i dea”, a declarat Otilia pentru WOWbiz.ro.

otilia brumaCantareata ne-a dezvaluit si cum l-a cunoscut pe turcul in varsta de 36 de ani, dar si ce a atras-o la el. “L-am cunoscut la un concert din Turcia, era un fan, admirator. Avea noroc ca se intelegea foarte bine cu prietena mea. Prin intermediul ei ne-am cunoscut. E un barbat romantic, serios, afectuos, simpatic, are toate calitatile. Imi place totul la el. Nu e multimilionar. Nu caut barbati cu bani. Vreau un barbat care sa ma iubeasca, si sa ma accepte asa cum sunt, sa ma aprecieze. Nu am ce sa fac cu banii lui, am si eu banii mei. Si daca as avea nevoie, nu cred ca asta conteaza. Banii vin, banii dispar. Peste un an poate ii ai, poate nu-i mai ai”, ne-a mai spus Otilia.

Atunci cand merge in Turcia, la el, barbatul ii atrage mereu atentia in ceea ce priveste vestimentatia. Ca sa fie sigur ca se imbraca asa cum trebuie, ii alege el tinutele. “Iubitul meu e gelos, mi-a zis ca managerul meu e singurul barbat pe care-l accepta in preajma mea. Am mai avut unele discutii. Ii zic mereu ca ar trebui sa inteleaga… ii explic ca la noi cantaretele nu se imbraca ca in Turcia, pana-n gat, ca este altfel. A inteles, dar greu. Cand merg acolo imi zice sa ma imbrac mai decent, ca o doamna, de multe ori imi alege el hainele”, a conchis Otilia.

Sursa: Wowbiz.ro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*