Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

FOTO! Ca-n filme. Vezi cum a fost cerută în căsătorie o tânără din Suceava!

Foto: Facebook

Foto: Facebook

O tânără de 27 de ani din Suceava a avut parte de o cerere în căsătorie mai puţin obişnuită. Iubitul său, Andrei Moroşan, i-a cerut să-i fie alături pentru toată viaţa în faţa a zeci de persoane. Totul s-a petrecut la Iulius Mall. Andrei a pus totul la cale pentru ca  iubita sa, Maria Iordache, să nu bănuiască nimic. Cei doi s-au cunoscut anul trecut tot la Iulius Mall, iar anul acesta, Maria a fost invitată la o cafea prietena ei, Anda.

like-facebookLa un moment dat, ea a fost invitată să păşească pe o cărare de lumânări către Andrei, iubitul său, în vârstă de 28 de ani, care a aşteptat-o cu un buchet de flori şi inelul de logodnă. Toţi cei care se aflau la mall în acel moment s-au oprit şi se uitau cu drag la cei doi îndrăgostiţi. Totul părea o scenă din filmele de dragoste, mai ales că pe fundal se auzea melodia „Falling in love with you” a lui Julio Iglesias.

La întrebarea lui Andrei, Maria a spus un Da hotărât şi din toată inima.

A spus DA !!! Cea mai mare bucurie în viaţă este de a iubi şi de a fi iubit! Frumoasă, curajoasă, iubitoare, puternică, isteaţă, talentată, deosebită, feminină, hotărâtă, muncitoare, luptătoare … de astăzi … logodnica mea! Te iubesc şi îţi mulţumesc!”, a scris Andrei pe pagina sa de Facebook.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*