Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Daruri de la primărie pentru angajaţii şi beneficiarii Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică

sarbatoare_crrn_sasca_mica_1Moș Crăciun a ajuns, deja, încărcat cu cadouri, și la  angajaţii şi beneficiarii Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică, comuna suceveană Cornu Luncii. Primarul comunei, Gheorghe Fron, care a fost vreme de câțiva ani director aici nu se poate dezlipi de acești oameni.
„Încercăm să aducem bucurie în casele celor care soarta poate nu le-a fost dreaptă. Nu trebuie, însă, să-i abandonăm, ci să-i integrăm în societate. Și pentru ei și pentru noi vin sărbătorile de iarnă iar Crăciunul este o zi specială pentru fiecare”, ne-a spus edilul comunei.
like-facebookPsihologul Ramona Hăloiu de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică a ținut ca alături de cei care lucrează aici să prezinte cu ajutor beneficiarilor un program de colinde, povești și să aducă magia Crăciunului în inimile tuturor.
„Cu multă dăruire şi ingeniozitate a fost organizat un festival de Craciun care a atins toate inimile. S-a colindat, s-au spus povesti, am crezut şi am simţit magia Crăciunului. Sclipirea din ochiii beneficiarilor a arătat bucuria adevărată din timpul sărbătorilor petrecute acasă, în familie. În performanţele artiştilor s-a văzut multă dăruire si precizie, reprezentând munca depusă în spatele acestei acţiuni, a spus  Ramona Hăloiu. 
Atmosfera de familie a fost completată de bucatele tradiţionale pregătite pentru acest moment.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*