Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Ion Lungu: Nu vor fi modificate tarifele de închiriere pentru 2015

LunguVeste bună pentru suceveni. Tarifele de închiriere pentru  anul 2015 nu vor fi modificate,  fiind același ca și în acest an. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că este vorba de  tarifele  de închiriere pentru folosirea suprafeţelor de teren şi a bunurilor aparţinând domeniului public sau privat  şi preţurile de pornire la licitaţie în vederea închirierii imobilelor în cauză.
„După cum taxele şi impozitele locale pentru anul 2015 au rămas la acelaşi nivel ca şi în 2014, la fel nu vor fi modificate nici tarifele de închiriere”, a spus Lungu. 
like-facebookPotrivit primarului, nu se vor majora tarifele de închiriere pentru folosirea spaţiilor cu altă destinaţie decât cea de locuinţă şi a preţurilor de pornire la licitaţie în vederea închirierii acestora, dar şi tarifele de închiriere a spaţiilor cu altă destinaţie decât cea de locuinţă, aflate în administrarea unităţilor de  învăţământ preuniversitar.
Nu se vor schimba tarifele la  camerele  căminelor-internat închiriate de către studenţi şi aparţinând colegiilor din Suceava. Nici cei care vor închiria tarabe în bazar sau în piețe nu vor plăti mai mult ca în acest an.   În cazul  în care însă plățile nu se fac la timp se vor percepe   penalităţi  de întârziere, conform legislaţiei fiscale.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*