Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Sucevean ţepar, pe lista celor mai căutaţi infractori români, capturat în casa iubitei

Foto: Obiectiv de Suceava

Foto: Obiectiv de Suceava

Un sucevean care se afla pe lista celor mai căutaţi infractori români a fost prins, marţi, de poliţiştii suceveni la Adâncata. Luca Nicuşor, „zis Roşcatul”, care locuieşte în Bucecea, judeţul Botoşani, se ascundea la Adâncata, locul în care acesta se născuse.  Când a văzut oamenii legii în poarta casei iubitei sale, suceveanul cunoscut pentru nenumăratele ţepi pe care le-a dat, a încercat să fugă, dar a fost capturat.

Casa iubitei sale a fost înconjurată de poliţişti şi mascaţi, care au adus cu ei şi mandatul de executare a pedepsei. Tatăl iubitei sale şi cumnatul au încercat să intimideze forţele de ordine, au scos un topor, iar  Nicuşor Luca aluat-o la fugă pe o uşă secundară. Urmărit de poliţişti, el a fost imobilizat, a fost încătuşat şi dus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, de unde va ajunge în Penitenciarul Botoşani.

like-facebookPe numele acestuia au fost emise trei mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care a fost condamnat în total la 12 ani de detenţie pentru înşelăciune. Nicuşor Luca a fost condamnat de instanţele româneşti de 10 ori pentru diverse înşelăciuni, în mai multe judeţe din ţară.

„Roşcatu” a înşelat mai mulţi oameni de afaceri, încasând sume de ordinul miliardelor, dar fără să livreze nici un fel de marfă.

Afacerist condamnat la închisoare, în libertate după ce a fost „uitat” de oamenii legii

Controversatul om de afaceri Dumitru Morhan a primit încă doi ani de închisoare

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Sucevean ţepar, pe lista celor mai căutaţi infractori români, capturat în casa iubitei | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*