Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Caravana Meseriilor, la Suceava, pentru promovarea sistemului de învățământ dual

”Caravana Meseriilor” va avea loc joi, 20 septembrie 2018, începând cu ora 09:00, în Sala de Sport a Colegiului Tehnic Petru Mușat.

like facebook, suceava, news, stiriEvenimentul are drept scop promovarea în rândul elevilor și a părinţilor a sistemului de învăţământ dual prin prezentarea conceptului unei școli profesionale de acest tip, după modelul Kronstadt.

Pentru ca acest eveniment să-și atingă scopul, sunt invitaţi să participe toţi actorii direct implicaţi – copii și părinţi, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean și ai Instituţiilor Publice Locale, ai Inspectoratului Școlar Suceava și ai instituţiilor școlare interesate și nu în ultimul rând, reprezentanţi ai mediului de afaceri.

În cadrul evenimentului vor fi expuse laboratoare de școlarizare pentru diferite meserii – robot ușor de programat, simulator de sudură, standuri multimedia de experimentare, stand montaj mecanic, iar firmelor interesate pe termen mediu și lung de angajarea de specialiști în diferite meserii și dispuse să ofere cadrul în care viitorii specialiști să se dezvolte profesional li se pun la dispoziţie spaţii de promovare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*