Marti 19 Martie 2024, Actualizat acum 78 zile 12:00 am

Șase elevi, care au finalizat anul școlar cu media 10, premiați de Primăria Udești

Șase elevi, care au finalizat anul școlar cu media 10, au fost premiați de Primăria comunei Udești. Vineri, 15 iunie 2018 a avut loc festivitatea de premiere a elevilor merituoși de la Școala Gimnazială „Acad. H. Mihăescu” Udeşti.

La ceremonia desfășurată în Căminul Cultural “Mircea Motrici” Udești au participat plini de entuziasm și emoție elevi, părinți, bunici, cadre didactice, directorii școlii, primarul și viceprimarul comunei Udești.
like facebook, suceava, news, stiri
Festivitatea a debutat cu un mesaj din partea directorului școlii, prof. Golea Marius Constantin, care i-a felicitat pe elevi pentru rezultatele obținute în acest an școlar.

Șase elevi din comuna Udești care au încheiat anul școlar 2017-2018 cu media anuală 10 au fost premiați de școală și Primăria Udești.

Elevii au primit „diplome de excelență” din partea conducerii școlii și bani din partea Primăriei Udești. Primarul Cristea Ostrovan a înmânat fiecărui elev cu media anuală 10 câte 300 de lei, astfel dorind să sprijine performanța școlară a elevilor udeșteni. Dintre cei 6 șase elevi premiați, elevul Lăcătuș Darius Otniel (Școala Gimnazială Poieni) a mai primit 1000 de lei din partea Primăriei și Consiliului Local pentru performanța obținută la Olimpiada de matematică a satelor, dar și la alte concursuri școlare.

După acest frumos și emoționant moment, elevii, însoțiți de părinți și de bunici, au așteptat cu emoție în suflet momentul acordării premiilor de către învățători și diriginți.

În cadrul acestui eveniment, au fost premiați și elevii care s-au remarcat prin rezultatele deosebite obținute la olimpiade, competiții, concursuri școlare și extrașcolare. Fiecare medalie, fiecare cupă, fiecare diplomă, ori distincţie demonstrează că avem elevi pasionați, competitivi și cadre didactice implicate”, a precizat prof. Victorița Cojocaru.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*