Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO Elev al Colegiului Militar din Câmpulung, admis la Academia Militară din Colorado Springs, felicitat de ministrul Apărării Naționale

Elevul sergent Andrei-Alexandru Savin, din Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, care a fost admis la United States Air Force Military Academy, Colorado Springs, a fost felicitat de ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor.

like facebook, suceava, news, stiriA fost onoare pentru mine să îi cunosc, astăzi, alături de ambasadorul Hans Klemm și de conducerea ministerului, pe cei trei absolvenți de colegii militare carevor studia din acest an la academiile categoriilor de forțe ale Armatei SUA. Răzvan-Constantin Cristea, absolvent al Colegiului Național Militar „Dimitrie Cantemir”, va urma cursurile Academiei Militare „West Point”, Andrei-Alexandru Savin, absolvent al Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare”, va fi student la Academia Forțelor Aeriene de la Colorado Springs, iar Cornel-Victor Barbu, absolvent al Colegiului Național Militar „Tudor Vladimirescu”, a fost admis la Academia Navală de la Annapolis, el fiind primul student român în această academie după anul 2008. Sunt convins că cei trei tineri vor face față cu brio solicitărilor mari care îi așteaptă. Ei reprezintă elita promoției 2018 „Centenarul Marii Uniri” a colegiilor naționale militare și vor aduce acasă, după finalizarea studiilor, valorile și conduita de excepție pentru care sunt recunoscuți în lume absolvenții de la West Point, Colorado Springs sau Annapolis”, a spus Fifor.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*