Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Cei mai buni studenți suceveni din domeniul mecanicii, în competiție la Universitatea din Craiova

În perioada 17-19 mai 2018, s-a desfășurat faza națională a celei de-a IX-a ediții a Concursului studențesc de Mecanică „Andrei Ioachimescu”.
Competiția este organizată sub tutela Ministerului Educației Naționale, cu sprijinul Asociației Generale a Inginerilor din România (AGIR), a Academiei de Științe Tehnice din România (ASTR) și a Societății Române de Mecanică Teoretică și Aplicată (SRMTA).

În acest an, evenimentul a fost găzduit de Facultatea de Mecanică a Universităţii din Craiova și a reunit 75 de studenți din 13 instituții de învățământ superior din Romania: Universitatea „Politehnica” din Bucureşti, Academia Tehnică Militară – București, Universitatea Tehnică de Construcții București, Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea „Transilvania” din Brașov, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea Tehnică din Pitești, Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu si Universitatea din Craiova.

Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică și Management din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava a participat cu un echipaj format din studenții Apetri Alexandra, Policiuc Daniel, Rusu Diana și Zelionii Vasile, coordonați de s.l.dr.ing. Luminita Irimescu.

Zelionii Vasile, student în anul II la specializarea Mecatronică, a fost premiat cu mențiune la Secțiunea Mecanică II, fiind considerat printre cei mai buni studenți din concurs.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*