Vineri 18 Ianuarie 2019, Actualizat acum 17 zile 12:00 am

 

Compania unui sucevean stabilit la Londra, cu o cifră de afaceri de peste 12 milioane de lire sterline, a fost premiată  la un eveniment de afaceri din Marea Britanie

BOK Construction, firma unui sucevean care s-a stabilit în Marea Britanie, a primit un premiu la un eveniment important de afaceri ce a avut loc în Anglia. Compania de construcţii este una românească, ce îşi are sediul la Londra şi a fost fondată de Constantin Boca, un tânăr din comuna suceveană Botoşana, scrie Adevarul.

like facebook, suceava, news, stiriFirma BOK Construction a primit premiul „Best Service Based” în cadrul galei „Business Excellence Forum & Awards 2018” desfăşurată la Liverpool. Premiul reprezintă o recunoaştere a calităţii muncii prestate de către angajaţii acestei companii ce desfăşoară activităţi atât în industria construcţiilor cât şi în cea a amenajărilor interioare.

Firma BOK Construction a fost înfiinţată în anul 2007 şi are o cifră de avere de peste 12 milioane de lire sterline. Societatea are peste 300 de angajaţi, dintre care 75% sunt români.

Citeste mai mult: adev.ro/p83poc

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*