Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

FOTO O firmă din Botoșani a construit o modernă sală de sport la Şcoala de Subofiţeri de Jandarmi din Fălticeni

O firmă din Botoșani a construit o modernă sală de sport la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareș” din Fălticeni. Societatea comercială Simion Tehnoconstruct a finalizat, miercuri, lucrările la noua sală de sport, multifuncțională, cu o tribună cu capacitatea de 102 locuri, care a costat aproximativ șapte milioane de lei (echivalentul a 1,5 milioane de euro), unde viitorii jandarmi se vor pregăti din punct de vedere fizic.

Lucrarea a fost finanțată de Compania Națională de Investiții, cu fonduri asigurate din bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Sala, de pe strada Armatei, nr. 1-3, are o suprafață construită de 1.046 metri pătrați și o suprafață desfășurată de 1.270 metri pătrați, în care sunt incluse vestiarele, grupurile sanitare sau spațiile tehnice.  Ea dispune de utilitățile de bază, încălzirea fiind asigurată cu ajutorul unei centrale termice pe gaz. Pentru apă caldă, soluția fost a aceea de a monta panouri solare.

Pardoseala sălii de sport este realizată din covor sintetic modular, cu strat de absorbție a șocurilor, rezistent la abraziune și la impact, cu marcaje pentru baschet, volei și tenis de câmp.

Noua sală a devenit funcțională începând de joi, când încep și probele de admitere la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareș” din Fălticeni, la care s-au înscris peste 500 de candidați.

Firma Simion Tehnoconstruct SRL din Botoșani a realizat la Fălticeni și prima creșă „verde” din România, finalizată într-un termen record de patru luni. De asemenea, săptămâna trecută, firma oamenilor de afaceri Elisei Bidu și Viorel Simion a finalizat, mai devreme decât era prevăzut in contract, o sală de sport la Școala 10 din municipiul Suceava.

Firma Simion Tehnoconstruct din Botoșani a finalizat lucrările la o sală de sport de 15 milioane de lei. Investiția, inaugurată de Ziua Națională

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*