Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Capgemini a inaugurat filiala din Suceava. Compania face angajări

Filiala din Suceava a companiei Capgemini s-a deschis oficial. Sediul de la Iulius Mall a fost inaugurat în prezența primarului Ion  Lungu, a președintelui CJ, Gheorghe Flutur, dar și a prefectului județului, Mirela Adomnicăi.

În cadrul evenimentului de deschidere, directorul centrelor de operațiuni pentru Europa de Est, Martin Nowak,  a spus că firma angajează specialiști în IT, managementul infrastructurii, dar și asistență clienți și management de proiect, iar candidații trebuie să vorbească cel puțin o limbă de circulație internațională.

Sediul din Suceava are peste 50 de angajați, dar până la jumătatea anului viitor echipa va ajunge la 150 de salariați.

Am participat la deschiderea oficială a unei filiale a companiei Capgemini la Suceava. Un vis a devenit astăzi realitate. De ani de zile Primăria Municipiului Suceava a sprijinit deschiderea societăților în domeniul IT. Astăzi s-a realizat acest lucru. La Iulius Mall Suceava, s-a deschis un punct de lucru al companiei Capgemini unde sunt angajați deja 50 de tineri specialişti în domeniul IT, urmând ca numărul acestora să crească: capacitatea spațiului este pentru 150 de tineri. Dorim mult succes firmei Capgemini şi vom cauta soluții concrete de sprijin fiscal firmelor ce investesc în domeniul IT”, a spus Ion Lungu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*