Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Adina Prisacariu, trimisă în judecată pentru ucidere din culpă în urma accidentului în care și-a pierdut soțul

Adina Gabriela Prisacariu, tânăra de 22 de ani, din comuna Grănicești, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru ucidere din culpă în urma accidentului produs în august 2014, în care și-a pierdut soțul.

Accidentul a avut loc la ieşire din localitatea Dumbrăveni spre Botoşani. Șoferița, care conducea un Mercedes cu volan pe dreapta, înmatriculat în Marea Britanie,  nu s-a asigurat la intrarea în depăşire a unui VW, în plus era şi linie continuă, şi s-a izbit direct într-o cisternă care venea din sensul opus, dinspre Botoşani. Maşina în care se afla suceveanca şi iubitul ei, un bărbat de 25 de ani din Dorohoi, a fost pur şi simplu spulberată.

Dragoş Prisăcaru, logodnicul ei, a murit pe loc, iar tânăra a fost rănită şi a ajuns la spital. Şoferul autocisternei, de 33 de ani, din Sălaj, Kulcsar Samoil, testat cu etilotestul şi a rezultat că nu era băut.

Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Soția dorohoianului mort într-un accident produs chiar de ea, trimisă în judecată | BotosaniNews.ro
  2. Adina Prisacariu, trimisă în judecată pentru ucidere din culpă în urma accidentului în care și-a pierdut soțul | Moldova24
  3. Decizie definitivă! Adina Prisacariu trimisă după gratii | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*