Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Update! Adina, tânăra care și-a pierdut soțul într-un accident produs chiar de ea, arestată pentru contrabandă

adinaTânăra de 21 de ani din Grănicești care și-a pierdut soțul într-un accident de circulație produs chiar de ea, la Dumbrăveni, în 2014, nu se lasă de ilegalități. Deși a ajuns în atenția polițiștilor cu mai multe fărădelegi, a produs accidentul mortal, a condus fără permis, s-a luat la ceartă cu oamenii legii, Adina Gabriela Prisăcariu, a continuat să încalce legea. De această dată, miercuri, ea a fost reținută de procurorii DIICOT Vrancea, în urma perchezițiilor care au avut loc în județul Suceava, fiind acuzată de contrabandă. Adina este considerată drept furnizoarea de țigări de contrabandă pentru o grupare de contrabandiști din Focșani.

Patru persoane au fost reținute pentru 24 de ore, respectiv Adina Gabriela Prisăcariu, Vasilica Budai, Angela Mihai și Valentin Ruginescu.

Joi, în jurul orelor 20.00, înstanţa a deliberat cu privire la propunerea înaintată de DIICOT şi a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a trei dintre inculpaţi, Valentin Ruginescu, Angela Mihai, ambii din Focşani, şi Adina Gabriela Prisacariu, din Suceava. Cealaltă suceveancă, Vasilica Budai, a primit măsura arestului la domiciliu.

 

Polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.—B.T.Vrancea, au prins, în flagrant delict, două persoane din municipiul Focșani, în timp ce ar fi încercat să comercializeze țigări de contrabandă pe raza aceluiași municipiu.

După prinderea în flagrant a celor în cauză, în continuarea cercetărilor au fost efectuate, miercuri, 12 percheziții domiciliare, pe raza județelor Vrancea și Suceava, pentru probarea activității infracționale a persoanelor bănuite.

like-facebookÎn urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 123.440 de țigarete, 24.750 de lei, 3.930 de euro și 160 lire sterline, precum și șase telefoane mobile, un laptop și o tabletă.

De asemenea, au mai fost indisponibilizate și trei autoturisme.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, membrii grupului infracțional organizat ar fi introdus țigaretele în țară, le-ar fi depozitat în județul Suceava, iar ulterior le-ar fi transportat și comercializat pe raza municipiului Focșani.

Percheziții la Suceava, la suspecți de contrabandă cu țigări


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*