Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Atenție! Elevii din școlile sucevene nu merg la cursuri luni și marți

scoli inchiseElevii din unitățile de învățământ din Suceava nu vor merge la școală luni și marți.  Decizia a fost luată, sâmbătă, în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Convocat de urgență comitetul a stabilit prin votul tuturor membrilor prezenţi că elevii vor relua şcoala cu două zile mai târziu. Vacanţa de iarnă se va prelungi, aşadar şi la Suceava,  până miercuri, 11 ianuarie.

Urmare a atenționării meteorologice “cod galben” de vreme geroasă, la sediul Instituției Prefectului – județul Suceava a avut loc astăzi, 7 ianuarie 2017, ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. În vederea prevenirii unor situații deosebite, s-a adoptat Hotărârea nr.1/2017 privind suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ preuniversitar de pe raza județului în zilele de 9 și 10 ianuarie 2017. Acest aspect a fost transmis tuturor primăriilor de la nivelul județului, în vederea luării măsurilor ce se impun”, precizează reprezentanții Instituției Prefectului Suceava.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă dimineaţă, o nouă atenţionare meteorologică privind instalarea gerului în cea mai mare parte a ţării.

Potrivit meteorologilor, de sâmbătă până luni, vremea va geroasă în cea mai mare parte a ţării atât ziua cât şi noaptea.

Astfel, maximele diurne se vor situa frecvent între -16 şi -10 grade, iar minimele nocturne vor fi cuprinse între -25 şi -15 grade.

like facebookVremea geroasă va persista în majoritatea regiunilor şi pe parcursul săptămânii viitoare.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*