Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Subprefectul Sucevei, pus să gestioneze site-ul Prefecturii

ionut-cretuleac-instalat-subprefect-al-sucevei-1Prefectul județului Suceava, Constantin Harasim, a declarat că noul subprefect, Ionuț Crețuleac, va mai avea, pe lângă atribuțiile care i-au fost direcționate, încă una legată de site-ul instituției.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a spus că își dorește ca site-ul să fie mult mai ușor accesibil și să aibă mult mai multe informații. Mai mult, Harasim a spus că și imaginea acestuia trebuie schimbată.

like-facebook„Site-ul Instituției Prefectului trebuie să fie un instrument de informare la îndemâna tuturor cetățenilor. Trebuie abordată o structură deschisă și dinamică care să ofere posibilitate unei comunicări interactive în vederea soluționării unor probleme ale județului. Acest site trebuie actualizat permanent pentru a fi cât mai aproape de cetățeni”,  a spus Harasim.

El a mai spus că acesta nu se putea realiza cu fostul subprefect Atanasă Nistor care abia făcea față atribuțiilor pe care le avea.

„Noul subprefect este mai tânăr și poate avea o viziune asupra acestui site care trebuie să fie ca o carte deschisă pe care o poate parcurge fiecare”, a conchis Harasim.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*