Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Mandat de arestare pentru un sucevean care a introdus clandestin în Italia 22 de imigranți bengalezi

blocco-polizia-frontiera-2Un sucevean de 25 de ani care a introdus clandestin în Italia 22 de imigranți bengalezi s-a ales cu un mandat european de arestare emis de către Magistratul pentru Investigaţii Preliminare de pe lângă Curtea Penală din Trieste – Italia.

Curtea de Apel Suceava a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava în ce privește arestarea provizorie a lui Răzvan Florescu, în vârstă de 25 de ani.  Instanța a dispus emiterea de îndată a mandatului de arestare pe numele persoanei solicitate Florescu Răzvan pentru 15 zile. Decizia nu este definitivă, părțile având drept de contestație în termen de 24 ore de la pronunţare și a fixat termen la data de 17 martie 2016, ora 11,00. Aceeași instanță a pus în vedere procurorului să prezinte mandatul european de arestare, tradus în limba română.

like-facebookRăzvan Florescu este acuzat că a introdus în Italia în mod clandestin 22 de imigranți bengalezi cu ajutorul unei furgonete. Poliția din Trieste l-a arestat pe Răzvan Florescu după ce l-a descoperit la Vama din Trieste că vroia să introducă în Italia imigranții. Inițial, poliția de frontieră a blocat furgoneta condusă de Răzvan Florescu la frontiera Fernetti unde Brigada Mobilă și cei de la criminalistică au ajuns și ei la fața locului. Înghesuiți și obosiți de drum, imigranții au fost returnați în Slovenia, iar furgoneta a fost confiscată. Românul a fost eliberat după arestul preventiv, iar apoi pe numele său a fost emis un mandat european de arestare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*