Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Demersuri ale Primăriei Broșteni pentru modernizarea unor drumuri distruse

PRIMARUL ORASULUI BROSTENI  NICOLAE CHIRIACProiectele pentru modernizarea strazilor din orașul Broșteni sunt o prioritate a Primăriei Broșteni. Potrivit primarului orașului, Nicolae Chiriac, drumul de pe Neagra, se află într-o stare avansată de degradare și necesită reabilitare urgentă.

like-facebook„În fiecare an se fac reparații, se nivelează drumul si se astupă gropile cu piatră si balast dar intemperiile si transportul de tonaj greu duc la degradarea drumului. In fiecare an se cheltuiesc banii Primăriei pe lucrari de reparații. În anul 2015, precum și în acest an, Primăria Broșteni a făcut demersuri catre Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pentru finanțarea lucrărilor de modernizare prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Proiectul, în valoare de 9.589.303 lei cu TVA, prevede modernizarea DJ174 pe o distanță de 4,66 km, precum și realizarea de apărari de maluri”,  a spus Chiriac.

Un alt proiect al Primăriei Broșteni îl constituie Reabilitarea și modernizarea drumurilor de interes local din orașul Broșteni.

„Prin solicitarea de finanțare,făcută în acest an către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, Primăria Broșteni are în vedere modernizarea a 12,385 km de inters local ( drumurile din satele aparținătoare), proiectul fiind în valoare de 11.513.614 lei cu TVA.Printr-o altă solicitare către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, Primăria Broșteni solicită finanțare pentru obiectivul de investiții Refacere apărari de mal, DC77 km2+433 – Cotârgași, proiect în valoare de 312.899 lei cu TVA. Conform prevederilor din Programul Național de Dezvoltare Locală, urmare a adresei nr.9888/28.01.2016 a Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Direcția Generală de Dezvoltare Regională și Infrastructură privind reabilitarea/modernizarea unităților de învățământ preuniversitar în vederea obținerii autorizațiilor sanitare de funcționare, Primăria orașului Broșteni a transmis datele cu privire la obiectivele propuse pentru a obține finanțare”, a spus Chiriac.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*