Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Tarom și-a anulat trei curse la Suceava

taromTarom și-a anulat trei curse aeriene la Suceava. Este vorba despre cursa București -Suceava și retur din zilele de 10, 24 și 31 decembrie 2015. Potrivit unor surse, această decizie a fost luată din motive financiare, mai exact, compania Tarom nu va mai opera pe Aeroportul Salcea-Suceava dacă nu există călători încât să fie acoperite costurile.

La agenția TAROM din Suceava, angajații se feresc să spună exact motivele anulării curselor aeriene.

„Mai contează motivul?”,  a spus unul din angajații acestei companii. Prețul biletelor reprezintă însă cel mai mare inamic al companiilor aeriene.

like-facebookTarom a anulat începând din 27 octombrie 2013 cursele către Bucovina, susținând că nu mai era profitabil, ulterior fiind motivat că zborurile au fost suspendate din cauza condițiilor proaste de operare a aeroportului pe timp de iarnă.

După modernizarea aeroportului, zborurile au fost reluate abia pe 12 noiembrie 2015, însă majoritatea pasagerilor din cei 27 dinspre București la Suceava au fost parlamentarii de Suceava și Botoșani. Între călători s-a aflat atunci și președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Ioan Nechifor, care și-a cumpărat primul bilet ce a fost eliberat de agenția TAROM.

Tarom anunţa atunci că programul actual de zbor cu curse luni şi joi cu plecare din Bucureşti la 12.20 şi aterizare la 13.30 pe Suceava şi decolare de pe Suceava la 13.55 şi aterizare pe Bucureşti la ora 15.10 va fi suplimentat începând de la 1 martie 2016.

Astfel, în perioada 1 martie – 28 octombrie 2016, respectiv programul de vară al companiei, zborurile spre Suceava ar trebui să fie zilnice cu over­night. Practic,  de la 1 martie 2016 cursele ar trebui să  plece din Bucureşti duminică, luni, marţi, miercuri şi joi la ora 21.20 şi să  aterizeze pe Suceava la ora 22.30.
De la aceeaşi dată, decolările vor fi de pe Suceava luni, marţi, miercuri, joi şi vineri la ora 5.55, cu aterizare pe Bucureşti la ora 7.10.

Aeroportul Internaţional Suceava a fost redeschis, în data de 25 octombrie, după ce a fost modernizat printr-un proiect cu finanţare europeană.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. stefan says:

    Asteptam cu nerabdare zboruri din afara spre exemplu cum ar fi Londra. eu folosesc aeropoartele din; Tg Mures – Cluj -Iasi. Cu operatorul WIZZ. La Bacau cu operatorul Blue Aier. Si bine inteles Bucuresti din anul 1998 de cind am plecat din Suceava inpreuna cu familia . Din acelea aeropoarte folosim mijloace auto spre Suceava . De asemenea folosim linia de transport auto Tarsin din Suceava Aeroportul din Suceava ne-ar fi de mare folos tuturor sucevenilor aflati in Marea Britanie SI SUNTEM UN NUMAR DESTUL DE MARISOR . Aeroportul din Suceava actualimente deserveste numai parlamentari

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*