Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Un individ şi-a dat foc în sediul Poliţiei. Vezi motivul!

ambulantaUn bărbat, în vârstă de 39 de ani, a recurs la un gest extrem de grav, luni dimineaţă, din cauza unor conflicte mai vechi cu fosta sa nevastă. Omul şi-a dat foc în sediul postului de poliţie din Poiana Stampei, apoi, a încercat să intre în sediul Primăriei, dar nu a mai reuşit decât până în hol. Ion Popa, din localitatea Preuteşti, este cunoscut ca fiind un consumator de băuturi alcoolice mereu pus pe scandal. El a fost căsătorit cu o femeie din Poiana Stampei, care în urmă cu trei ani a divorţat şi a plecat în Italia.

like-facebookBărbatul nu avea unde să locuiască aşa că fosta sa nevastă l-a lăsat să stea în continuare în casa lor din Poiana Stampei, care este la mică distanţă de casa părinţilor femeii. Ion Popa, care are antecedente penale pentru viol şi tâlhărie, se îmbăta foarte des şi le făcea scandal foştilor socri pe motiv că ei l-ar fi despărţit de soţie. De altfel, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, susţin că foştii socri ai bărbatului au făcut mai multe plângeri la adresa omului, însă le-au retras apoi. El a fost sancţionat, însă, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Se pare că după ce a divorţat, fosta soţie a bărbatului a vândut verighetele, iar Ion Popa a mers la Poliţie să ceară să îl ajute să recupereze banii pe inele de la soţie.

„Omul a fost căsătorit de mai mulţi ani. Nu eram eu în Primărie. A divorţat între timp şi îi cere socoteală fostei neveste să-i dea verighetele de la nuntă şi a tot făcut plângeri la Poliţie, mă rog, conflictul dintre ei e mai vechi, tot fac plângeri unul la adresa altuia, se ameninţă între ei, a zis că îi dă foc la casă şi câte probleme din acestea, şi acum a fost chemat la Poliţie să dea declaraţie pentru ameninţări la adresa fostei soţii şi el, în semn de protest că Poliţia nu îi ia lui declaraţii, a venit cu benzină pe el şi şi-a dat foc în Postul de Poliţie, a ieşit în flăcări şi s-a aruncat jos în faţa Primăriei şi de acolo a vrut să intre în Primărie să intre la mine, probabil, în flăcări. Eu nu eram în Primărie”, ne-a declarat primarul comunei Poiana Stampei, Viluţ Mezdrea.

Flăcările care i-au cuprins corpul au fost stinse repede, iar individul a fost dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Poliţiştii fac cercetări.
Nu e în evidenţă cu boli psihice, dar noi vedeam toţi că are o problemă psihică, dar probabil acum se va dovedi că e bolnav psihic. Eu al fi vrut să îi împac, cum vreau cu toată lumea, dar nu întotdeauna îţi iese”, ne-a spus primarul.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*