Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Cunoscut stareţ din judeţ, mutat la Constanţa. Credincioşii sunt revoltaţi

scandal bisericaCredincioșii din zona Dornelor sunt revoltați după ce duminică, la slujba religioasă, de la Schitul Sf. Nectarie, de pe muntele Bârnărel, starețul lăcașului de cult, părintele Andrei, a anunțat oficial că  este ultima lui slujbă. El le-a cerut oamenilor să nu se declare nemulțumiți sau să se revolte pentru că se va supune și va pleca la  Constanța, la peștera Sfântul Andrei.

like-facebookOamenii spun că Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților vrea să pună mâna pe un locaș de cult ridicat de la firul ierbii pentru a-și aduce aici preoții săi. În cursul săptămânii trecute , la Schitul Sf. Nectarie au fost consilieri de la Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților care au purtat discuții cu părintele Andrei în care i-au solicitat să plece la Constanța.

Despre părintele Andrei  sunt sute sau chiar mii de credincioși care știu că are har.  Fața monahală slujește la Schitul Sfântul „Nectarie”  și  „Înalțarea Domnului”,  iar cei care au trecut pragul  bisericii spun că  este un om cu totul aparte, deosebit, cu multă dragoste față de oameni și Biserică, un om care prin bunătatea sa a schimbat viața multora.
Schitul  are o poveste cel putin stranie, fiindcă a fost construit departe de ochii lumii, undeva după ce ieși din Vatra Dornei spre Dorna Arini, pe partea stângă. Ca să ajungi la schit trebuie să urci spre Vârful Bârnărel pe un drum forestier destul de îngust unde două autoturisme trec cu mare greutate unul pe lângă altul, noroc că mașini nu prea trec pe aici.  Localnicii și-au dat din pămîntul lor o bucata de teren pentru a fi făcut un drum accesibil autoturismelor până la schit și tot ei au fost cei care au donat bani pentru construcția acestuia. Despre părintele Andrei  nu s-a scris în presă pentru că nu i-a plăcut să apară. Prefera să se vadă mulțumit prin rugăciune și prin binele făcut oamenilor.  Credincioșii susțin că de fapt părintelui Andrei i se dorește plecarea întrucât faptul că are har a atras foarte mulți oameni, ceea ce îi deranjează pe preoții din zonă. Chiar și fețele bisericești recunosc pe la colțuri că părintele Andrei are biserica plină de oameni și că este foarte căutat  mai ales de cei care au probleme.

„Părintele Andrei a construit schitul de la iarbă. Am fost alături de părinte de la început. Nici nu se putea ajunge aici decît pe jos. Localnicii au dat din pământul lor să se facă un drum pentru că atunci când e norori sau zăpadă este foarte greu de ajuns pe jos.Credincioșii au venit pe jos câțiva kilometric până l-am văzut ridicat ca lăcaș de cult. Aici o bucată de rai iar cei care urcă aici vin pentru părintele Andrei. De ce să ni-l ia de aici? Doar pentru că are har?”, ne-a spus una dintre credincioase.

Deocamdată, oamenii își spun păsul pe cale amiabilă, dar dacă nu se rezolvă pașnic, credincioșii sunt deciși să bată la ușa Arhiepiscopiei, să nu lase alt preot să slujească. De cealaltă parte, părintele Andrei i-a rugat să nu facă scandal. Credincioşii spun că cei de la Arhiepiscopie au susţinut că preotul va fi caterisit dacă se revoltă.

Se face o anchetă internă. Nu este o poziţie oficială”, a precizat secretarul eparhial al Arhiepiscopului Sucevei.

Juristul Arhiepiscopiei susţine că preotul Andrei nu figurează în organigrama Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor şi nu ei decid dacă preotul rămâne sau nu, ci el a fost adus de Teodosie de la Constanţa şi este decizia Arhiepiscopiei Tomisului.


Loading...

loading...

71 Comentarii

  1. radu says:

    E un miracol ceea ce sa facut pe muntele Barnarel. E un colt de Rai. Este incontestabil ceea ce a facut acest staret Andrei, in creierii muntelui. A adunat piatra cu piatra, caramida cu caramida si pentru fiecare lucru facut, a inaltat rugaciuni inaintea lui Dumnezeu, iar pentru asta Dumnezeu a binecuvantat lucrul mainilor lui. Cum isi poate permite cineva sa il alunge?????? Oriunde va merge acest OM, va aduna in jurul lui multimile de credinciosi si va lumina totul in jurul lui. Sa ai asemenea valori si sa nu pretuiesti acest lucru, inseamna ca esti un NIMENI, si pentru asta vei raspunde greu inaintea lui Dumnezeu. Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa va aiba in paza, sa va binecuvinteze, si sa ne traiti Presfintite Parinte Andrei. Va purtam in inima si in sufletele noastre si va rugam sa nu ne uitati in rugaciunile dumneavoastra. Ramanem la convingerea, ca locul dumneavoastra este aici, si ca mai devreme sau mai tarziu, ve-ti revenii, pentru ca e meritul dumneavoastra si al credinciosilor care au contribuit la acest schit.

    Răspunde
  2. adriana says:

    Ar trebui făcută o petiție ,sa se adune semnăturile necesare pentru a fi adresata la Patriarhia României în care sa fie bine explicat ceea ce Părintele Andrei a făcut și este nedrept ce se întâmplă. Sa fie lăsat în locusorul lui. El a făcut totul acolo , totul ! Doamne Ajuta -l pe Părintele Andrei sa revină la Mănăstire și da-i putere sa poată trece peste aceste nedreptăți.

    Răspunde
  3. UN PROST DIN TARA ASTA says:

    LUATI-NE TOTTTTT TOOOOTTTT!!!!!!. NICI BISERICA NU NE AJUTA SA PUTEM SA SUPRAVIETUIM CU MONSTRUOZITATILE CE SE FAC IN TARA. TOTUL PENTRU NOI E INTUNERIC. CAND APARE UN SFANT PRINTRE NOI VOI IL RASTIGNITI!!!!! ASA SA FACETI, PANA CAND VA VINE SOROCUL SI APOI VETI VEDEA CACI TOTUSI DUMNEZEU EXISTA.EU CRED CA VOI NU CREDETI, DUPA MODUL VOSTRU DE COMPORTAMENT. DA… SI TOTUSI SE INTAMPLA SI IN ZILELE NOASTRE CUM S-A INTAMPLAT IN TIMPUL LUI IISUS . ISTORIA SE REPETA CHIAR DACA ACUM E UN ALT IUDA ISCARIOTEANUL. NU INVATAM NIMIC, CHIAR DACA AN DUPA AN ,ACEEASI SLUJBA DE SF. PASTI NE VORBESTE SI NE EXPLICA PE INDELETE CE A FOST . NOI FACEM ACEEASI GRESEALA.DAR VAI …DE CEI CARE FAC ASA CA VOR PLATI AMARNIC. ORICUM ACOLO LA SF. LACAS SE VOR REVOLTA SFINTII DIN MANASTIRE CHIAR SI SFANTUL NECTARIE VA AVEA CEVA DE SPUS SI CRED CA REPEDE .POATE CREDE CINEVA CA SANT O PERSOANA FARA SCOALA SI AM O CREDINTA OARBA, DAR NU SANT NICI FARA SCOALA SI NICI NU SANT CU O FOARTE MARE CREDINTA,DAR STIU CA DUMNEZEU EXISTA CHIAR DACA VOI NU CREDETI (POATE!!!)(TREABA FIECARUIA…)ORICUM MANASTIREA S-A PUTUT FACE IN ACEL LOC DE PARINTELE ANDREI PENTRU CA ASA A VRUT DUMNEZEU,ASA AU VRUT SFINTII CARE IL IUBESC SI TOT DUMNEZEU A VRUT CA SI OAMENII SA IL IUBEASCA ASA DE MULT INCAT AU DONAT DIN PAMANTUL LOR CA SA AIBA APROAPE DE EI SI LA INDEMANA LOR UN SFANT PRINTRE NOI .POATE ARE SI PARINTELE ALE LUI PACATE DAR CE SE VEDEA IN TIMPUL SLUJBELOR SI FELUL IN CARE VORBEA CU NOI SI NE SI CERTA CA ASA SI MERITAM SI CHIAR DACA VENEAM RAR NE TINE MINTE PE TOTI CA ARE HAR,PENTRU NOI PARINTELE NU ARE PACATE CA ASA VEDEM NOI SI CA PARINTELE NU SANT MULTI IN TARA NOASTRA SI NICIODATA NU O SA POATA FI INLOCUIT.NU GASITI ALTUL CA EL PUTETI CAUTA DAR NU VA FI CA PARINTELE ANDREI PENTRU CA , ESTE DOAR UNUL…PARINTE NU NE LASATI , PACAT DE MUNCA CARE S-A FACUT ACOLO CA VA RAMANE PUSTIU!!!! NU MAI MERGE NIMENI E PREA GREU SI LUNG DRUMUL PANA SUS DACA LA CAPATUL LUI NU NE ASTEPTATI SFINTIA VOASTRA….CRED CA NU NUMAI EU AM DAT FRAU LIBER LACRIMILOR SI URLETULUI AFUNDAT IN INIMA MEA DE OM NECAJIT SI SUPARAT AL ACESTEI NEDREPTATI SI NEDREPTEI TARI IN CARE NE INGADUIE DUMNEZEU SA TRAIM SI NOI BIETII NECAJITI PE LANGA INALTII OAMENI DE STAT SI DE TOTI CEI CARE SE CRED CA DOAR EI AU PUTEREA SA FACA TOT CE VOR. AM SEMNAT CU ACELE CUVINTE CU CARE SANTEM DEJA OBISNUITI DE FFF MULTI ANI ,DAAA ASA SANTEM NUMITI DE CEI DESTEPTI…,,UN PROST DIN TARA ASTA,,

    Răspunde
  4. Ioana Batariuc says:

    Manastirile si bisericile sunt ale oamenilor, si mai ales manastirile care s-au construit doar prin donatii si care se autofinanteaza. Oare poporul nostru nu are de suferit?
    Credinta nostra e ranita!! CAT DE GREU E SA ADUCI UN OM PE DRUMUL MANTUIRII SI CAT E DE USOR SA-L INDEPARTEZI; CAT DE GREU E SA GASESTI UN OM ATAT DE DEOSEBIT SI SA TE ATASEZI DE EL; SI APOI SA TE TREZESTI CA ITI ESTE LUAT PE NEDREPT – SE PIERD OAMENI CREDINCIOSI.
    Eu provin dintr-o familie in care postul a fost post si fiecare duminica toti membrii familiei merg la bisrica si vreau sa spun ca odata ce l-am cunoscut pe acest parinte Andrei, credinta noastra clar a crescut. Dar o persoana care nu stie ce e ortodoxia prea bine, dar care totusi a ajuns pe acolo si s-a dumirit putin, e in proces sa ajunga un bun crestin, cu el ce se va intampla?!
    Sa nu credeti ca va reusi cineva sa-i ia locul acestui Preot minunat si Staret desavarsit, Andrei. ACESTA ESTE UNUL DIN MOTIVELE PENTRU CARE, IN GENERAL, BISERICILE VOR DEVENI PUSTII. Urmatorii vor avea initial biserica goala si apoi curentul taiat.
    Parintele a reusit sa faca adevarate minuni din punct de vedere administrativ, dar si duhovnicesc, construind o adevarata comunitate in jurul lui care se simte parasita odata cu indepartarea parintelui. E pacat sa distrugi munca unui om si sa lasi niste suflete ca intr-o corabie fara carmaci! Lumea e revoltata pentru ca parintelui nu i se pot imputa comportamente umane deviante, pentru ca acolo unde a fost a facut treaba buna, din toate punctele de vedere, si noi credinciosii nu intelegem de ce e indepartat ca un rau facator. Si , practic, se distrug relatii duhovnicesti pe care le-a construit cu toti credinciosii, care il pretuiesc si care nu vor sa isi piarda persoana iubita. e imposibil ca enoriasii sa mearga in partea cealalta a tarii pentru ca sa pastreze relatia duhovniceasca. De fiecare data cand am fost la parintele erau zeci, sute de oameni care statea la rand la spovedit, sau sa stea de vorba cu el – ceea ce nu am vazut niciunde si slava Domnului am fost in destule manastriri si biserici. Toti acesti credinciosi in care ma includ si eu traiesc durerea despartirii in lacrimi.
    Cei indreptatiti sa ia decizii n-ar trebui sa faca nedreptati, pentru ca multi si-au pus sufletul in mana parintelui; ceea ce nu e de ici de colo.
    Trimit parintelui bucuria, stima, dragostea, pretuirea mea si a familiei mele. Si imi iertati sinceritatea afisata.

    Răspunde
  5. ioana says:

    Sunt ataţia oameni printre noi care au facut multe nelegiuiri si le fac în continuare dar sunt liberi iar noi alungam un slujitor a Lui Dumnezeu si tot odata doctor pentru sute de credinciosi printre care ma aflu si eu datorita caruia în familia mea toţi sfinţii si insuşi Dumnezeu sunt prezenti zi de zi.

    Răspunde
  6. Ionica says:

    Parintele a pus tot sufletul lui in acest schit slavind pe Dumnezeu si toti martirii care s-au savarsit pe acest munte.Acest staret Andrei nu sufera pentru ca ati reusit sa-l alungaţi EL duce cu el o dragoste enorma care a intarit-o cu har de la parintele Arsenie Boca si de la parintele Iustin Parvu. Oriunde l-aţi alungat.Va mangâia si va bucura alti oameni care au multa nevoie de DUMNEZEU lucru pe care doar un sfant le poate face!!!

    Răspunde
  7. anonim says:

    Parintele nu primeste si nu ajuta pe oricine…Decat daca ai siruatie materiala buna…atat…ca daca nu lucrezi nu ai bani si masina…dar ai probleme…te fugareste ca pe o carpa…si nici nu te baga in seama…sincer e adevarat ca am patit eu peraonal…AM MERS LA PARINTE DISPERATA CU PROBLEME GRAVE…AM TRECUT PE LANGA MOARTE….SI MULTE ALTELE CARE NU POT SA LE SPUN…NU AM SERVICI IS VAI DE CAPU MEU…SI MI-A SPUS CA CE IMI TREBUIE….ASTA VI SE PARE CA E UN RASPUNS BUN DE LA UN PREOT…NORMAL EU AM SA MA INTRETIN CU AER…SI AS MAI PUTEA SA SPUN MULTE DAR MA ABTIN…

    Răspunde
  8. vIZITATOR says:

    Cine stie unde il pot gasi pe Parintele Andrei? se mai afla la Schitul SF Nectarie sau nu ? Daca nu imi poate da cineva detalii unde il pot gasi .
    Multumesc!

    Răspunde
  9. Angelica says:

    Bunâ ziua! Aș putea obtine un numâr de telefon al Pârintelui Andrei? In aceastâ perioadâ imi este greu sâ ajung pana acolo. Multumesc!

    Răspunde
  10. anonim says:

    Buna…ajutati-ma va rog cu nr de tel al parintelui asta care il are acuma adica ala nou ca pe celalat cu 257 la urma il am ai eu dar nu mai valabil…am nevoie urgent…urgent…Pentru cine vrea sa ma ajute sa imi lase mesaj privat.Va rog frumos…

    Răspunde
  11. anonim says:

    Parintele iti poate da sfaturi te poate ajuta…dar nu face asta cu toti oameni…eu tot timpul cand am fost la dansul si iam cerut cate un sfat mi-a raspuns cu jigniri sau ca nu stie…nu a vrut sa imi dea nici un sfat nici macar de servici sau de alte probleme…si am destul de grave…dar daca nu vrea nu vrea…sincer imi este greu sa mai intru intr-o biserica sa mai cer un sfat de la un alt parinte dupa jignirile care le-am primit de la PARINTELE ANDREI.Si nici macar nu ma mai primeste ca sa nu imi dea nici un sfat nimic…Dar e adevarat ca sunt oameni care ii primeste foarte des chiar si in fiecare duminica si ii ajuta foarte mult…le da sfaturi…dar nu face cu toti la fel…inteleg nu are timp o data de doua ori sa stea de vorba…dar niciodata asta te cam descurajeaza sa mai mergi la biserica…desi stie problemele pe care le am eu ii ceream cate un sfat dansul ma jignea…si astea chiar mi-au ramas in minte…Nu pot sa cred ca un preot care e cautat de atatia oameni poate sa vorbeasca asa.

    Răspunde
  12. Dana says:

    Parintele Andrei este, cu adevarat, daruit de sus cu mult har. Poate citi foarte bine in sufletele oamenilor si are multa dragoste pentru semeni, dar o va manifesta diferit, dupa cum este de folos fiecaruia. Tocmai din acest motiv se poarta diferit cu fiecare om in parte: daca va simti mandrie, va ajuta acel suflet smerindu-l; daca va simti ca cineva a venit doar sa-l incerce, il va indeparta; daca cineva nu are rabdare, il va pune sa astepte etc. Toate acestea sunt spre binele si vindecarea sufleteasca a celor care il cauta. La fel a facut si Parintele Arsenie Boca, si chiar si Mantuitorul (Care pe unii bolnavi ii vindeca chiar fara ca ei sa ceara, iar pe altii parea ca ii ignora pentru a le incerca credinta…).
    Cat despre plecarea lui si mie imi pare rau ca acum este mult mai departe de orasul meu, insa stiu ca nu trebuie sa ne suparam si sa acuzam pe nimeni de nimic, pentru ca e firesc ca orice ierarh al Bisericii sa faca ascultare de cei care ii sunt superiori. Iar IPS Teodosie l-a chemat mai aproape de sfintia sa tocmai datorita faptului ca ii recunoaste valoarea si il pretuieste, deci nu a fost alungat de nimeni. Cu siguranta a fost voia Domnului sa aiba folos de prezenta sfintiei sale si oamenii din sudul tarii. Slava Domnului pentru toate! Doamne ajuta!

    Răspunde
  13. CARINA says:

    Buna ziua! as dori si eu numarul de telefon al parintelui Andrei,va rog din tot sufletul! Sau la ce Manastire il pot gasi. Multumesc

    Răspunde
  14. Mocanu Dan says:

    Ai mare dreptate, Dana.
    Cu totii avem nevoie de astfel de duhovnici.
    Parintele atrage zilnic din ce in ce mai multi credinciosi sau mai putin credinciosi si le indruma pasii catre lumina.
    De aceea Dumnezeu il trimite acolo unde este mai mare nevoie de dumnealui pentru a ne arata drumul, restul depinde de noi.
    Sa multumim Domnului pt astfel de mesageri caci avem mare nevoie.
    Doamne-ajuta tuturor!

    Răspunde
  15. Adi says:

    Știu sigur că o să primesc un vot de blam pentru lucrul ăsta, ba chiar voi fi înjurat de către…”adevărații credincioși”! Îmi pare rău că mulți dintre voi nu conștientizați faptul că sunteți manipulați.De fapt, asta reprezintă biserica, un instrument de manipulare. Fiecare să creadă în felul lui, “IPSE DIXIT”!

    Răspunde
  16. marcela hurtoi says:

    Marcela 4.09.2016 Va rog frumos daca stie cineva unde s-a mutat parintele Andrei. Am fost la minastirea sf.Serafim de Sarov din jud.Constanta si am aflat cu stupoare ca parintele a fost mutat.

    Răspunde
    • un cautator al credintei si confirmari.. says:

      este in judetul Covasna… maicile de la Serafim de Sarov ar trebui sa spuna….
      Dar…. daca e sa il gasiti, depinde doar de determinarea dvs sa il gasiti

      Răspunde
  17. marcela hurtoi says:

    Va rog sa ma ajutati. Stie cineva unde a fost mutat parintele andrei? La minastirea sf. Serafim de Sarov nu mai este.

    Răspunde
  18. adela says:

    L-am intalnit o data pe parintele si m-a impresionat profund.Mi-as dori din tot sufletul sa stiu unde este. Multumesc frumos !

    Răspunde
  19. matrona says:

    Parintele Andrei este mutat la Covasna la Schitul Comandau

    Răspunde
  20. eu says:

    cine stie unde este parintele Andrei ca la Comandau nu mai este. Va rog frumos daca stie cineva despre Sfintia Sa sa/mi spuna unde il pot gasi

    Răspunde
  21. Anonim says:

    De unde stiti ca a plecat parintele Andrei de la Comandau? Cineva mi-a spus ca pe 27 luna aceasta este hram acolo, dar nu mi-a spus ca parintele a plecat.

    Răspunde
  22. anonim says:

    buna seara stie cineva daca parintele Andrei este la Comandau? daca stie cineva va rog frumos sa/mi spuneti. am nevoie de Sfintia Sa cat mai repede posibil pentru niste sfaturi.
    multumesc

    Răspunde
  23. Aurelia says:

    Buna seara , ați aflat unde s-a mutat preotul Andrei ? Vă rog să îmi spuneți şi mie !

    Răspunde
    • midav says:

      Buna seara. Parintele Andrei se afla la Comandau jud.Covasna, la manastirea cu hramul “Maica Domnului Prodromita”. Noi l-am vizitat pe Parintele pe data de 16.02.2017. Doamne-ajuta!

      Răspunde
  24. midav says:

    Parintele Andrei este la Comandau judetul Covasna, slujeste la manastirea cu hramul Maicii Domnului Prodromita. Noi l-am vizitat pe data de 16.02.2017.

    Răspunde
  25. alex says:

    Este la comandau

    Răspunde
  26. florentina says:

    are cineva nr de tel al PR.ANDREI?

    Răspunde
    • Luminita says:

      A fost soacra mea la Comandau si parintele Andrei a anuntat ca pleaca in pelerinaj la Sf. Munte Atos. Chiar in ziua respectiva avea bilet de avion. Momentan nu este in tara. Nu a spus cand se intoarce exact. Doamne ajuta!

      Răspunde
  27. Radu says:

    Bună ziua. Va rog dacă are cineva un număr de telefon al Părintelui Andrei. Am mare nevoie!

    Răspunde
  28. Irina says:

    Pe 9 noiembrie de Sf Nectarie este Hramul Manastirii, cred ca daca o sa mergeti cu cateva zile inainte o sa-l gasiti sigur pe parintele Andrei la Comandau. Multi si sanatosi ani sa-i dea Dumnezeu sa ne poata indruma, sa ne poata binecuvanta si sa ne poata indrepta la adevarata credinta.

    Răspunde
  29. Irina says:

    Din cate am auzit de la cei care erau la Manastire cand am fost si eu, Parintele primeste si in cursul saptamanii si este mai putin aglomerat, nu trebuie sa astepti asa mult. Personal, am fost de 2 ori sambata, prima data am stat de la 7-19 si a doua oara de la 4-20, dar a meritat fiecare secunda de asteptare. RABDARE sa aveti si Parintele va primeste, de obicei iese din chilie pentru primirea credinciosilor dupa ora 16, cu cat nevointa in asteptare este mai mare, cu atat sansele ca parintele sa va primeasca sunt mai mari! Din ceea ce stiu de la o cunostinta, luna aceasta parintele pleaca la Ierusalim dar nu stiu cand si pentru cat timp. Doamne ajuta!

    Răspunde
  30. irina says:

    astazi nu este, a fost cineva acolo, din pacate, parintele a transmis ca nu o sa mai poata primi oamenii la el, acest lucru ne-a spus si noua cand am fost la sfarsitul lunii august.

    Răspunde
  31. ARONIA says:

    Am avut bucuria sa-l vizitam pe parinte pe 5 nov.2017.Este bine cred , in refacere dupa o operatie. Se pregatea de sfintirea manastirii -pe 9 nov.2017.( Manastirea este la 16 km de Covasna-drum forestier, foarte bun).
    Doamne multumesc pentru bucuria de a intalni astfel de OM!
    La plecare , ne-a invitat sa mai trecem pe la el.Desigur o vom face cu bucuria de a ne inchina la sfanta icoana Maica Domnului Prodromita si la Moastele Sfantului Nectarie , aflate in micuta manastire.
    Parinte Andrei, va dorim multa sanatate!

    Răspunde
    • Cezara Cioban says:

      Te rog sa-mi dai un număr de telefon al părintelui Andrei, am mare nevoie, nu de la Manastire. Mulțumesc!

      Răspunde
  32. Madalina says:

    Cum poți ajunge sa stai de vorba cu părintele pentru prima data? Trebuie sa te recomande cinova? Mulțumesc

    Răspunde
  33. IRINA says:

    Nu trebuie sa va recomande nimeni, trebuie doar sa va doriti cu adevarat sa ajungeti la Sfintia sa, ca mult folos o sa aveti, va dau un nr de tel de la Manastire si puteti sa va interesati direct. 0371142338.Doamne ajuta!

    Răspunde
  34. Madalina says:

    Mulțumesc pentru răspuns

    Răspunde
  35. Catalin says:

    Dar nu era un parinte care se ocupa cu programarile persoanelor care doreau sa stea de vorba cu parintele Andrei?

    Răspunde
  36. Hatos Daniela says:

    Actualmente în aprilie 2018 știe cineva cum îl pot găsi pe sfinția sa? Mai primește credincioși?Ajutati-ma vă rog mult cu un răspuns.Am mare nevoie!

    Răspunde
  37. Cezara Cioban says:

    Vă rog dacă puteți sa-mi dați un număr de telefon al Părintelui Andrei și va rog sa-mi spuneți dacă mai este la Comandau…Este foarte urgent!!!!
    Va multumesc!

    Răspunde
  38. Moise Catalin says:

    Eu am nr. personal al Pr. Anrei,dar nu stiu daca mai e valabil.

    Răspunde
  39. Vio says:

    Vreau sa merg la Parintele Andrei miercuri 24. Oct. 2018 , este la Manastire?

    Răspunde
  40. Vio says:

    Multumesc Catalin, daca afli detalii poti sa ma informezi te rog.
    Eu am sunat la nr de la bucatarie (asa am inteles ca este) dar nu a raspuns nimeni.
    Doamne Ajuta!

    Răspunde
  41. Vio says:

    Buna seara!
    Cine poate să-mi dea detalii cum se poate discuta cu Pr. Andrei ?
    In ce zile , este cu tabel sau cum se procedează ?
    Va multumesc .

    Răspunde
  42. Vio says:

    Nu stie nimeni daca este Parintele Andrei ? Sau cand primeste !

    Răspunde
    • Moise Catalin says:

      Din cate am inteles eu de la dansul,nu prea mai primeste lume,asta odata si doi,acum din cate stiu eu nu este la manastire.E prima oara cand vreti sa vb cu dansul,sau ati mai vb cu el pana acuma?

      Răspunde
  43. crina says:

    Noi am fost ieri la Liturghie si era Parintele Andrei.Doamne ajuta.

    Răspunde
  44. irina says:

    De hram la Sf Nectarie (9,11) parintele isi golea chilia, cred ca este plecat acum si nu stiu cand si daca se va mai intoarce… in august a spus la predica acest lucru – ca trebuie sa plece, ca lumea il considera sfant si sfintii nu sunt decat in ceruri, pe pamant nu mai exista.
    Parinte, rugati-va acolo unde sunteti pentru mantuirea noastra a celor pacatosi si neajutorati, multe suflete ati castigat…
    Doamne, ajuta-ne sa mai gasim astfel de lumini calauzitoare!

    Răspunde
  45. Delia says:

    Buna seara!
    Mai stiti ceva despre Parintele Andrei ?
    Este la manastire?
    Sau cand vine?
    Ma poate ajuta cineva?

    Răspunde
  46. Moise Catalin says:

    Mai stie cineva ceva de pr. Andrei?

    Răspunde
  47. Claudiu says:

    Stie cineva unde se gaseste Parintele Andrei sau nr de tel

    Răspunde
  48. Mihai says:

    am fost pe data de 9 martie 2019 , la schitul Prodromita sa stau de vorba cu Parintele Andrei . Din pacate nu mai este acolo , mi s-a spus sa-i plecat definitiv in Portugalia , si ca asta a fost voia lui 🙁 asta e , am facut un drum de la Suceava degeaba . . . .

    Răspunde
  49. Livia says:

    În data de 25.04.2019 am vorbit cu cineva de la Bistrița care este apropiat al părintelui, mi a zis ca, si a schimbat numărul . Si ca vine des în Bistrița sa se întâlnească cu persoane apropiate…

    Răspunde
  50. Catalin says:

    HRISTOS A ÎNVIAT! Vă rog din tot sufletul să mă ajutați să pot lua cumva legătura cu Părintele Andrei, am mai fost la părinte acum 5 ani când era la Vatra Dornei și acum 2 ani la Covasna.

    Răspunde
  51. aurora says:

    Dacă mai are cineva vreun nr. telefon sau a mai fost cineva pe la părintele Andrei, rog să-mi spună și mie, vă rog mult de tot.
    Adresa mea de e-mail este rorycris@gmail.com.
    Aș avea nevoie de o informație foarte sigură și foarte recentă (21 mai 2019)

    Mulțumesc.

    Răspunde
  52. Mihai says:

    stii ,sau poti afla numarul de telefon al parintelui Andrei ?

    Răspunde
  53. maria says:

    Parintele este in Portugalia, la manastirea nou infiintata acolo.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*