Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Procurorii DNA au descins la Primăria Suceava

primaria suceavaProcurorii  Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început cercetările la Primăria Suceava după ce au primit informații că licitații legate de curățenia orașului nu au fost tocmai curate.
Încă de săptămâna trecută, procurorii anticorupție s-au deplasat la Primăria municipiului reședință de județ într-un contract în care salubrizarea orașului a fost atribuită pe următorii 7 ani firmei Diasil în detrimentul firmei Rosal, patronată ani buni  de Silviu Prigoană.
like-facebookVerificărille au început  după o plângere depusă de Horaţiu Prigoană, fiul  lui Silviu Prigoană.  Rosal  a pierdut  licitaţia pentru salubrizarea şi deszăpezirea după ce s-a ocupat de cărățenia orașului timp de 8 ani. Prigoană a contestat licitaţia la CNSC şi s-a constatat că a câştigat în condiţiile legii, iar apoi a sesizat DNA. Un alt dosar deschis de procurorii DNA este cel legat de Termica însă deocamdată procurorii anticorupție nu au făcut public acest lucru.
Surse din Primăria Suceava susţin că sunt verificate şi retrocedările din Suceava, inclusiv a unui teren situat într-o intersecţie din cartierul Burdujeni, teren a cărui drept de proprietate a fost reconstituit prin comisia judeţeană de fond funciar.

Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Procurorii DNA au descins la Primăria Suceava | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*