Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Reacţia primarului de Rădăuţi după ce a aflat că urmează să fie schimbat din funcţie: „Nu mă las bătut aşa uşor”

maereanPrimarul interimar al municipiului Rădăuţi, Tiberiu Maerean, susţine că a purtat discuţii cu consilierii locali, dar nu a înţeles exact motivul pentru care aceştia ar propune schimbarea sa din funcţie. Chiar şi aşa, însă, edilul susţine că nu ţine cu dinţii de scaunul de primar.

Cel mai stabil principiu este acela al schimbării. Nimic nu e veşnic. Motivul pe care mi l-au invocat colegii a fost lipsă de flexibilitate în aplicarea legii, această sintagmă nu am reuşit să o înţeleg şi am spus- îmi pare rău, din moment ce nu înţeleg ceva, nu pot să aplic. Mie nu îmi este clară supărarea consilierilor din partid de la mine, dar poate ne vom clarifica, orele sunt încă multe până atunci, sunt numărate, dar totuşi multe”, a spus Maerean.

like-facebookEdilul de Rădăuţi a declarat că singurul regret dacă îşi va pierde funcţia este acela că nu îşi va putea duce la îndeplinire obiectivele propuse.

Pentru mine personal nu e nici un fel de pierdere. Eu nu fac munca asta în alte scopuri şi cred că este o pierdere pentru municipiu, dar nu întotdeauna municipiul Rădăuţi şi localităţile au avut conducătorii pe care îi merită sau întotdeauna i-au avut pe aceia pe care îi merită, eu ştiu..”, a adăugat primarul.

În plus, Tiberiu Maerean susţine că în mod sigur va candida pentru un mandat de primar.

„Din dragoste pentru Rădăuţi şi rădăuţeni aş candida din nou. Nu mă las bătut aşa uşor, nu sunt genul care să se lase învins”, a spus, pentru SuceavaNews, Tiberiu Maerean.

Tiberiu Maerean ar urma să fie schimbat din funcţie în şedinţa de Consiliu Local de joi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*