Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Femeie înşelată cu 10.000 lei de un fals procuror care i-a spus că-i arestează fiica

politieO femeie, în vârstă de 73 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat a fost înşelată cu 10.000 lei, de către un fals procuror care i-a spus că fiica sa urmează să fie arestată pentru că a provocat un accident rutier.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, femeia a fost sunată, sâmbătă, în jurul orei 13:30, pe telefonul fix de către o femeie care i-a spus că e fiica sa şi că provocat un accident de circulaţie, lovind o persoană pe trecerea de pietoni.

like-facebookApoi, aceasta a rugat-o pe suceveancă să discute cu aşa zisul procuror care s-ar ocupa de caz, care i-a cerut 10.000 de lei pentru spitalizarea victimei, altfel fiica sa va fi arestată.

Femeia de 73 de ani a fost de acord să dea banii, a coborât în faţa blocului şi s-a întâlnit cu o tânără căreia i-a dat 10.000 lei. Abia după un timp femeia şi-a dat seama că a fost înşelată şi a mers direct la poliţie.

În acest caz, s-a întocmit dosar penal pentru înşelăciune, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului, susţin reprezentanţii IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Femeie înşelată cu 10.000 lei de un fals procuror care i-a spus că-i arestează fiica | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*