Vineri 26 Iulie 2024, Actualizat acum 207 zile 12:00 am

FOTO Tragedie! Un bărbat de 36 de ani a murit în casa distrusă de un incendiu

Un bărbat de 36 de ani a murit, iar o femeie a suferit un atac de panică după un incendiu care a avut loc, miercuri,  la o casă de locuit, în localitatea Voitinel, județul Suceava.

Intervin pompierii militari și civili, cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. În sprijinul echipajului paramedical, a fost trimis și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, cu medic.

Din nefericire, la fața locului a fost identificat un bărbat decedat, care a fost scos din casa afectată de incendiu înainte de sosirea echipajelor de pompieri.

„Pe timpul intervenției, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical unei femei, în vârstă de 45 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la o unitate spitalicească. Pompierii încă mai lucrează pentru lichidarea ultimelor focare și pentru îndepărtarea elementelor de construcție afectate de foc. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect”, susțin reprezentanții ISU Suceava.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*