Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Nervos că nu-i funcționează bine rețeaua de internet, un bărbat a luat un topor și a tăiat toate cablurile de pe casa scării. Vecinii au sunat la 112

Nervos că nu-i funcționează bine rețeaua de internet, un bărbat a luat un topor și a tăiat toate cablurile de pe casa scării. Incidentul a avut lor marți, când bărbatul de 43 de ani a ieșit pe casa scării și cu ajutorul unei topor a secționat și distrus mai multe cabluri situate la etajul unu al clădirii aflată în municipiul Suceava, pe strada Victoriei.

A lăsat fără internet și televiziune toți vecinii. Omul era nemulțumit de semnalul slab al furnizorului de internet. Când au ajuns polițiștii, bărbatul manifesta un comportament deviant și s-a refugiat în apartamentul de domiciliu.

Pentru scoaterea acestuia din imobil au intervenit 3 echipaje de poliție, care au intrat forțat în casă, l-au luat, l-au încătușat și l-au dus la UPU Suceava de unde a fost transferat și internat pe Secția Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava. Polițiștii fac cercetări pentru distrugere.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*