Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Profesoară moartă după o grea suferință

O apreciată profesoară s-a stins din viață după o grea suferință. Anișoara-Cătălina Isac, profesoară de matematică la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava, a murit marți, 30 ianuarie, la vârsta de 62 de ani.

Trupul neînsuflețit al acesteia a fost depus la capela Bisericii „Intrarea Maicii Domnului” din Maghera, comuna Vârfu Câmpului, satul natal al acesteia.

Doamna profesoară Cătălina Isac a fost o prezență discretă ce și-a pus amprenta asupra vieții tuturor, un adevărat mentor pentru colegii din catedra de matematică și un real sprijin pentru toți, o rază caldă și luminoasă exact în momentele cele mai importante. Cătălina a fost o persoană minunată, prietenoasă, mereu cu zâmbetul pe buze, un cadru didactic foarte iubit atât de colegi, cât și de copii. Ne va lipsi din cancelarie, dar și din clase, și ne vom aminti mereu cu drag de zâmbetul ei cald și de vocea blândă cu care vorbea sau le explica elevilor problemele de matematică. Rămâne un model pentru generații întregi de oameni cărora le-a insuflat dragostea pentru matematică și le-a marcat cariera profesională”, transmite colectivul Colegiului Economic.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*